Herečka Linda Hamiltonová (63) v současné době truchlí za své dvojče. Leslie, podobně jako její známá sestra, se proslavila svým účinkováním ve veleúspěšném snímku Terminátor 2 – Den zúčtování. V nebezpečných scénách totiž jako kaskadérka zastupovala právě Lindu, pro níž se natáčení druhého dílu známého sci-fi akčňáku stalo osudným: dala se během něj dohromady s režisérem Jamesem Cameronem (66), kterého si o něco později vzala za manžela. Obě ženy se pak spolu ukázaly nejenom na plátně (to když na Sarah útočí její dvojnice, ve skutečnosti android T-1000), ale i na premiéře filmu.

Podle nekrologu, jenž byl zveřejněn v Burlington County Times, zemřela sestra slavné herečky velice nečekaně, a to již 22. srpna tohoto roku v New Jersey. Leslie Hamilton Freasová už dávno pověsila kaskadérskou kariéru na hřebíček a věnovala se docela odlišnému povolání, daleko od záře reflektorů, bzučících kamer a neustálého shonu při natáčení – nejprve pracovala jako zdravotní sestra na pohotovosti, později byla ošetřovatelkou v hospicu.

VIDEO: Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Video
Video se připravuje ...

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) INT, YouTube

Příčina smrti dosud nebyla oficiálně zveřejněna, vzhledem k aktuálnímu dění se však spekuluje, že se mohla ve svém zaměstnání nakazit koronavirovým onemocněním. Leslie po sobě zanechala tři dospělé děti, Ashley, Adama a Kendall, a dvě vnoučata. Smutnit po ní budou i její sourozenci – kromě Lindy měla také sestru Lauru a bratra Forda. Ve svém prohlášení zdrcená rodina uvedla, že Leslie byla vždy „dokonalou pečovatelkou a svůj život zasvětila pomoci svým dětem a životům ostatních“.

VIDEO: Terminátor: Temný osud trailer

Fotogalerie
23 fotografií