Slovenská herečka Zdena Studenková patří mezi dámy, co se nehodlají smířit se svým biologickým věkem. Proti známkám stárnutí ve své tváři (a nejenom ve své tváři) bojuje za pomoci plastické chirurgie. Způsob, jakým se brání přirozenému plynutí času, se ale stává terčem mnoha škodolibých žertů či takzvaných „memů“ (což jsou vtípky šířící se prostřednictvím internetu a sociálních sítí). Do dámy, která zazářila například jako hříšná Renáta ve snímku Anděl s ďáblem v těle, se teď neznámí žertéři navezli skrze slovenskou Wikipedii.

Tento portál, kde se nalézají více či méně podrobné informace o známých tvářích, zemích, městech či historických událostech, totiž dává prakticky komukoliv možnost dělat úpravy. A někomu se zdálo náramně vtipné, že by upravil životopis nestárnoucí Studenkové, na jejíž adresu na této webové stránce zaznívají například žertíky typu, že její diplomová práce je napsána hieroglyfickým písmem na hliněné destičce. A v tomto duchu se pak nese její „nový“ životopis.

VIDEO: Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli.

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli. Adam Balažovič

„Zdena Studenková (narozena 2 000 před naším letopočtem, Jeruzalém) je slovenská matka 2 dětí: Adama a Evy (známí z Bible), doživotní přítelkyně Kleopatry, designérka interiérů a exteriérů pyramid v Egyptě, objevitelka Atlantidy...“ A tak dále. Pokud někdo na její stránku zavítal a nevěděl, která bije, musel být pořádně zmatený. Ze Studenkové, která aktuálně září v zábavné slovenské show Inkognito, se totiž stál málem druhý Chuck Norris (80). Ten je pověstný zejména díky vtípkům na jeho neuvěřitelné schopnosti tvrďáka.

Později si zřejmě administrátoři zmíněného webu uvědomili, že došlo k nemístnému žertu, anebo na vylhané údaje o známé herečce byli upozorněni, a tak vše opravili. Dnes už tam tak drsné žertíky neuvidíte. A je to pravděpodobně dobře, jelikož paní Zdenu, která na svůj věk rozhodně nevypadá, by takovéto humory určitě nepotěšily. Možná si z ní někteří lidé utahují, její fanoušci však zastávají názor, že jí tito recesisti pouze závidí její úspěch, její konto… a vlastně i to, jak báječně vzdor svému důchodcovskému věku vypadá.

VIDEO: Zdena Studenková si udržuje mladistvý vzhled díky pozitivnímu myšlení.

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková si udržuje mladistvý vzhled díky pozitivnímu myšlení. Adam Balažovic, Andrea Zelníčková

Fotogalerie
72 fotografií