V úterý se Katy Perry se snoubencem Orlandem Bloomem (43) dohodli, že si užijí poslední chvíle o samotě, on pročísne mořskou hladinu na prkně, ona se bude cachtat u břehu. Zpěvačka se nasoukala do přiléhavých fialových jednodílných plavek, v nichž vyniklo nejenom těhotenské břicho v devátém měsíci a patrně pár dnů před porodem, ale také obrovské poprsí. Perry byla vždycky pořádně obdařená, těhotenství jí ale na objemu ještě pár čísel přidalo.

Vlnobití na skalnatém břehu jí nedělalo problém, ačkoliv ve vodě dlouho nevydržela. Jak zjistila, na potápění to zrovna nebylo a s potápěčskými brýlemi v ruce odešla a dávala si pozor, aby neuklouzla. Přítelkyně v podobné fázi těhotenství na ni dávala pozor, když se obě přesouvaly na jinou část pláže.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce.

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce. Bára Horáková, Lukáš Červený

Zpěvačka hitu This is how We Do jiný stav potvrdila před pár měsíci a to velice originálním způsobem, videoklipem k singlu Never Worn White. V něm, jak název napovídá, prozradila, že se nikdy nevdávala v bílém. Hollywoodský sexsymbol Bloom jí ale toto dívčí přání konečně splní.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií