Spor tentokrát hostovala britská metropole. U Královského soudního dvora v Londýně se kromě obou herců sešel obrovský dav fanoušků, náhodných kolemjdoucích a fotografů, a příchod hollywoodských hvězd tak spíše než cestu za pravdou připomínal promenádu na červeném koberci. Oba si zájem viditelně užívali, Heardová rozhazovala úsměvy a Depp děkovná gesta.

Hlavním tématem soudu měla být nařčení z domácího násilí, která zazněla v několika článcích britského deníku The Sun. Také se ale řešila Deppova závislost, tedy dle důkazů, jež předložila protistrana. Na fotografiích jsou například zachyceny čtyři lajny koksu se šňupacím nádobím a sklenkou whiskey. Jiná dokládá děsivé rozmazané vzkazy na zrcadle, kterými Depp, údajně v rauši, častoval svou sprchující se manželku. Na další fotografii leží údajně zdrogovaný Depp na zemi vedle postele.

Drogovou ani alkoholovou závislost však herec nepopíral, obojí je známá věc. Podle Deppa se ale kolikrát Heardová přidala k němu, lajny mu připravila a společně si pak zašňupali.

Video: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce Bára Horáková, Lukáš Červený

Co představitel Jacka Sparrowa popřel, je násilí. Svou manželku nikdy neudeřil, což je ale v rozporu s dalšími důkazy, které herečka k tribunálu přinesla -  zvukové a video nahrávky vzteklého Deppa, létající nádobí a zranění na tváři a na hlavě. S těmi veřejnost seznámila už před lety.

Depp svou exmanželku obvinil z vypočítavosti, a dokonce z hraniční poruchy osobnosti a narcisismu. Měla si ho vzít jen proto, aby pomohla své stagnující kariéře.

Depp si také vyslechl případ z roku 2014, kdy se na palubě letadla opil a Heardovou údajně několikrát udeřil a posléze zavyl jako vlk. Soudní spor je ale teprve v začátku a podle všeho má Heardová v záloze další šokující důkazy.

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií