Kapela The Pointer Sisters, která vznikla v roce 1969 a největší úspěch zažila na přelomu 70. a 80. let, má na kontě řadu hitů (Fire, Slow Hand, Jump for Love...), z nichž je u nás asi nejznámější píseň I'm So Excited, která se objevila i v řadě známých filmů, například i ve slavném Flashdance či ve Žhavých výstřelech 2.

Bonnie patřila k zakládajícím členkám seskupení, ještě společně se sestrou June. Později se k původnímu duu připojily i další sestry Ruth a Anita. Právě poslední jmenovaná nyní oznámila tragickou událost. „Jen s velkým smutkem musím oznámit fanouškům The Pointer Sisters, že moje sestra Bonnie ráno zemřela,“ uvedla zpěvačka v pondělí pro web TMZ.

„Naše rodina je otřesená, za své sourozence a celou Pointerovu rodinu vás v tomto čase prosíme o vaše modlitby,“ doplnila a nezapomněla ani zmínit, jak měla k Bonnie blízko. „Byla moje nejlepší kamarádka a mluvily jsme spolu každý den, nikdy v životě jsme se ani nepohádaly. Už teď mi schází a jednou ji zase uvidím,“ dodala v prohlášení Anita.

V roce 1977 přitom Bonnie opustila úspěšnou skupinu a dala se na sólovou kariéru, když natočila například disco verzi písně Heaven Must Have Sent You. V devadesátých letech pak vystupovala v Las Vegas a Atlantic City. 

V roce 1978 si vzala za manžela producenta Motown Records Jeffreyho Bowena, ale po desetiletém odloučení došlo v červenci 2014 k podepsání papírů k rozvodu, který se nakonec táhl až do roku 2016.

Fotogalerie
15 fotografií