Takhle si své sedmačtyřicáté narozeniny Aneta Parišková rozhodně nepředstavovala. Místo toho, aby obklopena svými nejbližšími rodinnými příslušníky a přáteli sfoukávala svíčky na dortu, ležela v nemocnici. Známá moderátorka se totiž potýká se zákeřnou nemocí, a tak svůj velký den strávila v Národním onkologickém ústavu. Místo dortu se tam dočkala dosti odlišné krmě: „Moje slavnostní narozeninová večeře je připravená. Nudle s tvarohem, kompot a přímo do žíly se nalévám chemo-džusem,“ napsala na facebook a připojila fotku nevábně vyhlížející nemocniční stravy.

„Je to taková nestandardní oslava mých narozenin, ale také díky ní věřím, že budu oslavovat i mnohé další své narozeniny,“ pokračovala s nadějí. I přes dosti netradiční způsob, jak prožít narozeniny, měla velký důvod slavit: Lékaři jí totiž oznámili hned několik dobrých zpráv. „Dostala jsem krásný dárek: Zprávu, že moje tělo dobře zareagovalo na první chemoterapii a nádor se začal zmenšovat. Takže nyní ta další chemo může být silnější. A nemám zasaženou kostní dřeň. Hurá, oslavuji!“ radovala se Parišková.

Šestadvacátého května si na ni také vzpomněla spousta jejích fanoušků - a všichni jí toužili patřičně poblahopřát. „Mám krásný pocit z vašich gratulací. Děkuji vám za každou z nich, velmi si toho vážím,“ dodala sympatická žena, která si před týdnem za pomoci partnera Miroslava oholila hlavu. Kvůli náročné léčbě Non-Hodgkinova lymfomu jí totiž začaly padat vlasy, a místo toho, aby čekala, až postupně vypadají, rozhodla se k daleko radikálnějšímu kroku. Nezbývá nic jiného než jí i za nás popřát pevné zdraví a pevné nervy, oboje totiž v těchto těžkých časech nejvíce potřebuje.

Fotogalerie
18 fotografií