Na podzim loňského roku se podařilo po delší době fotografům zachytit populární interpretku „bílého soulu zlomeného srdce“, jak sama zpěvačka Adele nazývá svůj hudební styl, a všichni zůstali na fotky zírat jako opaření! Diva, mezi jejíž známé hity patří Hello či Skyfall, se změnila k nepoznání, když zatočila se svojí váhou a shodila během několika měsíců fascinujících 45 kilo!

A zdá se, že to Adele, která dle pozdějšího vyjádření své trenérky výrazně snížila kalorický příjem a začala se trochu hýbat, vzala z gruntu a s hubnutím se i přes už tak velký úbytek váhy rozhodla pokračovat. Důkazem toho je fotka z 5. května, kdy slavila 32. narozeniny a chtěla skrze sociální sítě promluvit k fanouškům a lidem, kteří pomáhají lidstvu v době koronaviru.

„Děkuji za blahopřání k narozeninám. Doufám, že v téhle šílené době zůstanete všichni v bezpečí a rozumní. Chtěla bych poděkovat všem našim pracovníkům v první linii, kteří nás drží v bezpečí a riskují přitom své životy! Jste našimi skutečnými anděly...,“ vzkázala Adele, která však ani tak nedojala svými slovy, jako spíš překvapila opravdu štíhlou postavou. Vosí pas, štíhlé nohy, pohublý obličej... Zpěvačce to sekne jako ještě nikdy, otázkou však zůstává, aby si včas dokázala říct dost. Její drastické shazování by totiž mohlo vyeskalovat jako u řady jiných žen obávanou anorexií...

O chvíli později se další novou fotkou z oslavy narozenin Adele pochlubil na instagramu její kamarád Angel Manuel Quiroz Bañaga. Na ní pózuje se svými přáteli mezi nimiž lze poznat například adoptovanou dceru legendárního zpěváka Lionela Richieho (70) Nicole (38). Největší hvězdou snímku je ale bez debat samotná Adele, které to v upnutých černých mini šatech neskutečně sekne!

VIDEO: Adele se omlouvá fanouškům

Video
Video se připravuje ...

Adele se omlouvá fanouškům youtube.com

Fotogalerie
42 fotografií