Smutnou zprávu v pátek potvrdila pro Tri-City News jeho maminka Marlyse spolu s tím, že je synovou smrtí „naprosto zdevastovaná“. Kvůli opatřením ohledně pandemie koronaviru, který se šíří po USA snad ještě rychleji než po Evropě, se s touto tragickou ztrátou musí vyrovnávat sama, v izolaci, bez svých milovaných. „Nemohu ani obejmout své rodiče, kteří přišli o své jediné vnouče…“ štkala do médií, příčinu jeho skonu si však nechala pro sebe. Kanadská média se sice zmiňují o „nešťastné události“, spekuluje se však, že mladý muž mohl klidně podlehnout viru COVID-19.

„Je to těžké. S jeho talentem a pohledným vzezřením měl Logan potenciál stát se jednoho dne obrovskou hvězdou…“ dodala zničeně Marlyse Williamsová. Loganův výkon ve sci-fi seriálu The Flash, co vznikl na motivy známého komiksu společnosti DC, byl dokonce ohodnocen cenou Joey Award, což je kanadské ocenění pro začínající dětské herce. Kromě toho zazářil i v hororovém seriálu Lovci duchů či historicko-romantické sérii When Calls the Heart. Modrooký fešák Logan měl velké ambice… Bohužel se jejich naplnění už nedočkal.

Také herec Grant Gustin (30), v seriálu The Flash ztvárňující hlavního hrdinu (a tedy dospělou verzi Loganovy postavy), je z této novinky v šoku. „Právě jsem se dozvěděl onu zdrcující zprávu, že Logan Williams náhle zemřel…“ napsal na instagram a připojil ke svým slovům dojemnou fotku, na níž s malým Loganem pózuje rovnou na place. „Tento snímek vznikl během natáčení pilotního dílu v roce 2014. Byl jsem ohromen nejenom Loganovým talentem, ale také jeho profesionalitou během natáčení. Mé myšlenky a mé modlitby jsou teď s ním a s jeho rodinou, která se nyní nepochybně nachází v nepředstavitelně obtížném období...“

VIDEO: Arrowverse: Trailer na crossover Elseworlds

Fotogalerie
14 fotografií