Dlouhých 14 let jsou Kidmanová a Urban inspirací milionům lidí z celého světa. Od roku 2006 jsou nerozlučnou dvojicí, která hýří úspěchy i láskou pro toho druhého. Mají dvě dcery – Sunday Rose (11) a Faith Margaret (9) – a život jako z pohádky. Až do letošního roku. A není to prý jen ponorka kvůli koronavirové karanténě. Spíše naopak.

Jak se ukázalo, oba manželé žijí odděleně. Kidmanová navíc touží po návratu do rodné Austrálie, aby byla poblíž své nemocné matce, a s sebou chce vzít i obě dívky. Keith s jejím návratem do vlasti nesouhlasí.

„Keith chápe, že Nicole chce být nablízku své matce, a je si vědom toho, že odchod domů je nevyhnutelný. Je však rozhodnutý zůstat ve Státech tak dlouho, jak to jen bude možné,“ podělil se zdroj serveru IB Times.

„Keith tu má rozpracované hudební závazky. Austrálie postrádá některá zařízení, která jsou jen v Tennessee. Jenže přání Kidmanových je silnější než její pouto s manželem – fakt, který Keith už dávno přijal,“ dodal zdroj.

Není to jen touha po domově, co ohrožuje jejich manželství. Oba mají tak šíleně moc práce, že jeden na druhého nemají čas. Jiskra se vytrácí, láska skomírá. „Hodně času nejsou u sebe, nedokážou si najít čas. Ani na červený koberec nechodí spolu, což je pro ně velice nezvyklé.“ Rozvodové řízení tak podle zdroje brzy zaklepe na dveře a rozvrátí další dlouhotrvající hollywoodský vztah.

VIDEO: Bizarní tleskání Nicole Kidmanové na Oscarech

Fotogalerie
63 fotografií