Manželem vnadné britské herečky Lindy Lusardiové je též herec, o deset let mladší Samuel Kane (51). A oba patří mezi ty, kteří se nakazili obávaným koronavirem. Jak Kane před krátkou dobou na sociální síti svěřil, testovat se na zákeřný Covid-19 nechali oba velmi brzy. Ani včasné odhalení však průběh léčby neusnadnilo.

„Nevím ani, jak dostatečně zdůraznit, že to není jen chřipka. Sledoval jsem moji ženu, když byla na prahu smrti,“ zní zdrcující svědectví herce, který příznaky nemoci popisuje skutečně hrozivě, ostatně jako mnozí další nakažení, jimž se nevyhnul těžký průběh Covidu-19.

„Cítil jsem, že si mě to vezme. Je to krutá, hnusná, nemilosrdná, temná nemoc. Bylo to jako mít tři ruce – jedna vás škrtí, další tlačí vaši tvář dolů k zemi a třetí vám vyrve srdce z hrudi. A to trvá celé dny...,“ popisuje herec skutečně děsivě koronavirus a apeluje na všechny, aby se chránili a skutečně dodržovali karanténu a přísná opatření. Zároveň ubezpečil fanoušky, že stav jeho ženy Lindy je od minulého pátku konečně stabilizovaný.

Fotogalerie
44 fotografií