„Stejně jako mnoho z vás i já jsem celý týden nemocná. A naneštěstí se tak cítí i můj manžel, který se před několika dny vrátil z koncertního turné. Kvůli vlastnímu bezpečí setrváváme odděleně do té doby, než nám prozradí výsledky testů na koronavirus (které jsme si udělali až dnes),“ napsala 15. března k videu, v němž se s manželem Tomem Kaulitzem (30) líbají přes sklo. Zpěvák skupiny Tokio Hotel své negativní výsledky už oslavil, Heidi se ale stále nevyjádřila. Přestože na sociální sítě nasdílela nespočet nových příspěvků.

Fanoušci se pod každým novým postem ptají, zda je Heidi v pořádku a jak dopadly testy. Většina fotografií a videí je staršího data, na těch pár aktuálních vypadá modelka znaveně a zničeně. V jednom videu ale tančí, jako by se nic nedělo.

„Tak co ty výsledky? Máš covid? Nic jsi nám neřekla už týden,“ připomínají se vystrašení fandové. Namísto odpovědi jim Klumová nahrála vzkaz, že namlouvá ukázky pro show Německo hledá topmodelku. Proč prozatím nepodala jakékoliv prohlášení o svém stavu, je nejasné. V komentářích se vyrojily spekulace, že pozitivní diagnózu tutlá, aby mohla dál pracovat z domova a nepřicházela o peníze. Jiní nevěří, že by zrovna ona byla hrabivý typ, který dá přednost práci před vlastním zdravím.

VIDEO: Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klum.

Video
Video se připravuje ...

Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klum. youtube.com

Fotogalerie
44 fotografií