Příležitostná herečka, která po boku Ester Geislerové (35) a Jakuba Prachaře (36) zazářila v romantické komedii LOVEní, stand-up bavička, youtuberka a zároveň i moderátorka reality show Farma Eva Kramerová si své četné příznivce na sociálních sítích získala především proto, že je sama sebou a na nic si nehraje. Za své křivky se nijak nestydí a své plné tvary, které se jistě mnoha mužům mohou zdát přitažlivé, klidně ukáže v modelech, co neodpouští ani deko navíc.

Evelyn, která na sobě loni pořádně zamakala a shodila nějaká ta nadbytečná kila, teď plní sociální sítě jednou fotkou za druhou, ostatně jako každá správná influencerka. Nedávno se vrátila z dovolené v Brazílii, odkud své fanoušky potěšila rajcovní fotkou z pláže v Rio de Janeiru.

Ta je do slova a do písmene dechberoucí: V rafinovaně vystřižených plavkách Kramerová odhalila naprosto omračující dekolt. Přestože spodní část jejího těla zakrývala riflová sukýnka, vrchní polovina nikoho nenechala chladným. Reakce to byly jak pozitivní, tak i negativní.

„Nee, mějme trochu soudnosti,“ lekla se například jedna dáma u této odvážné fotečky, načež se strhla zuřivá debata Evelyniných příznivců i odpůrců. „Někdo se cítí být sexy při 50 kilech, někdo při 80... Evelyn si to může dovolit kdykoli,“ zastávali se své oblíbenkyně. „Alespoň má svoje prsa a nemá je umělá jako 90 % všech celebrit,“ zdůraznil jeden z komentujících mužů.

Je však dost možné, že se tahle mladá žena, co je doslova krev a mléko, zkrátka jenom držela hesla „když to máš, tak to ukaž“. Koneckonců od prvního prosince loňského roku, kdy se rozešla s producentem Farmy Matúšem Polakovičem (36), je zase single… A tak si trochu kontroverze jistě může dovolit!

VIDEO: Evelyn si zoufá na dovolené v Chorvatsku.

Video
Video se připravuje ...

Evelyn si zoufá na dovolené v Chorvatsku. Evelyn - youtube

Fotogalerie
48 fotografií