„Mnozí jste si asi říkali, co se mi stalo, kam jsem zmizela a proč. Byla jsem znásilněna a držena několik dní v zajetí,“ odhalila na instagramu zpěvačka v otevřeném vzkazu fanouškům. Fotka s ním je nyní jejím jediným příspěvkem.

„Kontaktoval mě novinář, našel způsob, jak se se mnou spojit, a já mu loni v létě řekla všechno. Byl milý a bylo úžasné konečně promluvit. Pravda je, a prosím věřte mi, že už jsem ok a v pořádku,“ vyprávěla Duffy.

„Samozřejmě že jsem přežila. Zotavení mi zabralo čas. Není žádný jednoduchý způsob, jak to říct,“ líčí zpěvačka, která chtěla prý vše vysvětlit již dřív, ale nešlo to. „Ani si nedovedete představit, kolikrát jsem přemýšlela, že to napíšu. Způsob, jakým to napíšu, jak se potom budu cítit. No, pořád si nejsem zcela jistá, proč je právě teď správný čas, ale právě díky tomu je pro mě tak vzrušující a osvobozující mluvit. Nedokážu to vysvětlit.“

„Za posledních deset let, tisíce a tisíce dní jsem se ze všech sil snažila, abych zase chtěla cítit svit v mém srdci, a teď konečně svítí,“ říká blondýna, jejíž celé jméno zní Aimée Ann Duffy. 

Ta vzhledem ke své velké bolesti nedokázala veřejně zpívat a vystupovat. „Nechtěla jsem světu ukázat smutek v mých očích. Říkala jsem si, jak můžu zpívat od srdce, když je zlomené? A pomalu se uzdravilo,“ dodala s tím, že v následujících týdnech uveřejní i interview. Všem svým příznivcům na závěr poděkovala za přízeň. Zřejmě tak chystá velký návrat. 
Fotogalerie
10 fotografií