Správně by otázka v tomto případě měla spíš znít, co Kanye West neudělal. Začalo to jako celkem vášnivá záležitost a důkaz, že ani po čtyřech dětech nemusí být vášeň ve vztahu mrtvá. Kim Kardashianová a její muž Kanye West spolu jedou ve výtahu, tulí se jeden k druhému se rty přivinutými k sobě. V proskleném výtahu jejich moment vášně obdivují všichni přítomní v budově, jak se manželé Westovi blíží svému patru. Jenže!

Výtah zastaví, Kanye West se odlepí od své ženy a s úsměvem vychází z kabiny výtahu. Kim se mírně zmateně vrhá po množství nákupních tašek, které chvíli před tím naplnila luxusními kousky v drahých obchodech. Než je ale hvězda reality show a arménskými kořeny stačí posbírat, zavřou se jí před nosem dveře výtahu. Gentlemanství? U Kanye Westa nejspíš ne.

A není to poprvé, kdy se dvojice jaksi romanticky „nepotkala“. Na nedávném basketbalovém zápase, kam se přišli pokochat hrou, se Kim a Kanye objevili na monitoru ve Spojených státech tak populárních „kiss cam“ – tedy obrazovek zabírajících o pauzách páry a vybízející je k veřejnému políbení. Zatímco Kim našpulila rty směrem ke svému rapperovi, její manžel pouze předvedl kameramanovi drsné hiphoperské gesto a pózu.    

VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Fotogalerie
38 fotografií