Smutné zvěsti o smrti Caroline potvrdila její rodina pomocí oficiálního vyjádření. „Můžeme potvrdit, že naše Caroline 15. února zemřela. Žádáme o respektování soukromí rodiny v těchto těžkých časech,“ uvedli pozůstalí.

Následně navíc podle listu Independent měl právník rodiny potvrdit, že si život Flacková vzala vlastní rukou. O záhadném úmrtí se tak už divoce spekuluje, a to především proto, že přišlo jen dva měsíce poté, co žena oznámila svůj konec s moderováním pořadu Love Island.

Předtím navíc byla zatčena za napadení svého přítele, tenistu Lewise Burtona (27), kterého prý udeřila lampou. Nakonec z obvinění sešlo a Lewis svou milou obhajoval i na sociálních sítích. Dokonce i na svatého Valentýna ještě sdílel společnou romantickou fotku. Jenže o den později přišla smrt...

Caroline Flacková před ním prožívala docela bouřlivé vztahy, například chodila s o 14 let mladším zpěvákem Harrym Stylesem, a to v době, kdy mu bylo jen 17 let! Také bývala krátce spojována i s princem Harrym. Jakmile se ale o nich dozvěděli novináři, přestali se stýkat.

Navíc se zdá, jako by reality show o randění Love Island nějakým způsobem smůlu přitahovala. Caroline totiž není jedinou z účastníků, kdo se zabil, nýbrž hned čtvrtou osobou. Soutěžící z roku 2016 Sophie Gradonová (†32) spáchala sebevraždu v roce 2018 a o tři týdny později žal neunesl a zabil se její přítel Aaron Armstrong (†25), který našel její mrtvolu. Loni zase z tohoto světa odešel dobrovolně další soutěžící Mike Thalassitis (†26).

Británie je tak v šoku a hledá mezi úmrtími souvislosti. K věci se vyjádřil dokonce ministr, podle něhož je zatím předčasné vyvozovat z toho nějaké závěry, či dokonce Love Island rušit.

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií