Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Luxusní dary pro poražené: Místo Oscara "cena útěchy" za miliony!

/
  • Luxusní dary pro poražené: Místo Oscara "cena útěchy" za miliony!
    9. února 2020 ● 15:29

    Oscarová party odstartuje už v neděli v americkém Los Angeles. Do města andělů se sjedou hvězdy stříbrného plátna, aby v losangeleském Dolby Theatre převzaly filmové ceny. Zlatou sošku vyhrají jen některé z nich, ovšem nikdo neodejde s prázdnou! Všichni nominovaní dostanou speciální balíček s luxusními dárky, který dostal název Everyone Wins (Každý vyhrává). Obsahuje například poukaz na luxusní plavbu na Antarktidu, pobyt na Havaji či šumivou koupelovou kouli s obsahem čtyřiadvaceti karátového zlata!

  • 1.

    Ceny pro poražené

    Noc, na kterou čekají všichni milovníci filmu. Americké Los Angeles v neděli bude hostit již devětadevadesátý ročník filmových Oscarů. Cenu Akademie si může letos odnést Brad Pitt za svůj výkon ve filmu Tenkrát v Hollywoodu, Joaquin Phoenix za svého Jokera či Renée Zellwegerová za ztvárnění Judy Garlandové. Vítěz je však vždy pouze jeden a ostatním zůstanou oči pro pláč. Zmírnit smutek prohry má speciální dárková taštička, kterou dostane každý nominovaný.

    Balíček, který dostal příznačný název „Everyone Wins“ neboli každý vyhrává, podle informací britského deníku Daily Mail pro celebrity připravila marketingová společnost Distinctive Assets. Co dárková taštička obsahuje, to v pořadu This Morning odhalil Sam Rubin, a hvězdy stříbrného plátna se rozhodně mají na co těšit. Čekají tam na ně totiž dárky v hodnotě víc jak sto tisíc dolarů (cca 2 miliony Kč)!

  • 2.

    Dobývání jižního pólu

    Celebrity se mohou vydat na plavbu luxusní jachtou Scenic Eclipse, která je vezme na dvanáctidenní expedici na Antarktidu. Jachta, která má 114 kabin a heliport, pojme až 228 pasažérů. Pobyt na ní není rozhodně pro každého, pokud byste si chtěli na lodi pronajmout apartmán o rozloze 247 m², na pouhou jednu noc stojí 10 tisíc dolarů (228 tisíc Kč)!

    Luxusní plavba na Antarktidu
    Autor: Reprofot Youtube/Scenic UK

  • 3.

    Havajské dobrodružství

    Ti, kterým se nechce objevovat zmrzlou Antarktidu, si mohou jet odpočinout na Havaj. Mezi luxusními dárky nechybí pětidenní pobyt na slavné havajské pláži Waikiki. Tam totiž vznikl zcela nový hotel s názvem Waikiki Beachcomber, v němž nechybí wellness programy, lekce jógy a výstava umění. Pro hosty jsou k dispozici také lázně, soukromá farma a kulturní večery.

    Slavná pláž Waikiki na Havaji
    Autor: Youtube/Lino TheFilipino

  • 4.

    Romantika na majáku

    Na dovolenou mohou hvězdy vyrazit i do Evropy, respektive do Španělska. Tam však nebudou nocovat v luxusním hotelu na pláži jako na Havaji, ale užijí si jedinečný pobyt v majáku na kanárském ostrově La Palma. Maják disponuje třemi luxusními apartmány, které pojmou až osm osob.

    Ostrov La Palma
    Autor: reprofoto/twitter

  • 5.

    V rukou odborníka

    Pro herce a herečky je zevnějšek velice důležitý, proto v dárkovém balíčku nechybí ani poukaz v hodnotě 25 tisíc dolarů (570 tisíc Kč) na kosmetické služby. Na zkrášlovací proceduru mohou filmové hvězdy vyrazit k největšímu odborníkovi Konstantinu Vasjukevičovi do New Yorku. Vasjukevič je specialistou v estetické medicíně, který nabízí invazivní i neinvazivní způsob léčby.

    Celebrity dostanou poukaz na estetickou medicínu.
    Autor: Shutterstock

  • 6.

    Unikátní kimono

    Není nad to si doma sednout a odpočinout si u knížky či televize. K tomu by neměl chybět ani pohodlný úbor. Hollywoodské hvězdy si budou moci odpočinout v opravdu luxusním kimonu, které je vyráběno z pravého hedvábí! Kimono značky Soma se dá pořídit za pouhých 218 dolarů (4980 Kč).

    Luxusní hedvábné kimono
    Autor: Soma

  • 7.

    Luxusní čokoláda

    Ti, kteří si domů neodnesou zlatou sošku, si budou moci spravit náladu kouskem čokolády, a to ne jen tak ledajaké! V dárkovém balíčku na ně čeká sada značky Coda Signature pro osm osob. Čokoláda je vyráběna z kakaa a pyšní se neobvyklými příchutěmi. Celebrity tak budou moci ochutnat čokoládu s příchutí ohně a pomeranče, javoru, pekanových ořechů, kávy a koblih.

    Sada luxusní čokolády s neobvyklými příchutěmi
    Autor: Coda Signature

  • 8.

    Koupel ve zlatě

    Královský dárek celebritám poslala společnost Hotsy Totsy Haus, díky níž si budou moci užít koupel ve zlatě! V balíčku na ně čeká šumivá koupelová koule Royal Crown Chakra Bath Bomb, jenž obsahuje čtyřiadvaceti karátové zlato a půlnoční ametyst, jemuž se říká klenot bohů. Koupelová koule navíc obsahuje organickou kyselinu hyaluronovou, brazilský fialový jíl či aloe.

    Koupelová koule se zlatem a ametystem
    Autor: Hotsy Totsy Haus

  • 9.

    Vychytávka pro ženy

    Herečky musí vypadat v honosných róbách naprosto dokonale. Velkým pomocníkem pro ně může být vychytávka od společnosti Yen the Label, která přišla s unikátní páskou na prsa! Hollywoodské krásky se tak už nemusí rozčilovat kvůli podprsence, která se nehodí do šatů. Páska je z 95 % organická a vyrobená z bavlny! Podle webové stránky obsahuje citlivé tělové lepidlo, které neobsahuje nylon a latex a je hypoalergenní.

    Páska přes prsa
    Autor: Yen The Label

    Fotogalerie
    24 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

janka69: najviac sa plytvá všetkým v amerike nezostane po nich nič....zmizne z povrchu zemského ako dym aj zo všetkým tým svinstvom ....

(10. 02. 2020 22:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy