Zpěvák, skladatel a producent nic neponechal náhodě a před smrtí sepsal závěť. Část z ní se teď dostala na veřejnost a pro vdovu, topmodelku Pavlínu, to nevypadá moc nadějně. Pavlíně Pořízkové nenáleží nic z dědictví a nic jí neodkazuji. Jsme v rozvodovém řízení,“ cituje úryvek poslední vůle Ocaseka zahraniční web PageSix. 

Z dalších vět pak vyplývá, že Ric byl na Pořízkovou naštvaný a vyčítal jí krach jejich dlouholetého vztahu. Svoji byli 28 let a mají spolu dva dospělé syny Joanathana (26) a Olivera (21).  „I kdybych zemřel před jeho dokončením, manželka nic nedostane, protože mě opustila,“ měl se vyjádřit v tomto smyslu spoluzakladatel kapely The Cars.

Ona sama se nyní vyjádřila a na sociální síti se tvářila, jako by se nic nedělo. „Věděla jsem o závěti ode dne, kdy Ric zesnul. Vše, co jste ode mě od té doby slyšeli, jsem řekla i s tímto vědomím,“ ozvala se Pavlína na instagramu.  

Ovšem i tak to zkrátka už moc nevypadá na idylku, o které modelka mluvila v souvislosti s rozpadem manželství již před časem. „Naše rodina vždy byla a stále je dobře postaveným vozem. Když jsme my čtyři spolu, můžeme se vydat, kamkoli nás cesta zavede. Ale v případě kol už já a manžel nejedeme unisono,“ mluvila o jejich rozchodu kráska, která už má dávno nového partnera. Vzhledem k tomu, že ani on není chudý jako kostelní myš, nemusí se asi Pavlína bát, že by ji vyloučení ze závěti Ocaseka nějak zvlášť poznamenalo. 

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
52 fotografií