V pařížském kostele Saint-Sulpice se v úterý 24. září konalo poslední rozloučení s módním fotografem Peterem Lindberghem, který nedávno ve věku 74 let zemřel. V 90. letech zažil velkou slávu díky focení supermodelek a v poslední době na sebe znovu upozornil spoluprací s vévodkyní Meghan (38) v jejím speciálním vydání časopisu Vogue.

Vévodkyně ze Sussexu se sice obřadu neúčastnila, ostatně kvůli oficiální cestě do Afriky ani nemohla, ale i tak kostelík praskal ve švech a nechyběly ani známé tváře. Na fotkách přímo z místa je například vidět, jak z kostela se smutnými výrazy vychází modelky Naomi Campbellová, Kate Mossová, Lara Stoneová (35) či mladičká Kaia Gerberová (18). Svou účastí překvapila i modelka Carla Bruniová-Sarkozyová (51), manželka francouzského exprezidenta Nicolase Sarkozyho (64).

Slunečními brýlemi pak smutek maskovaly i sestry Bella (22) a Gigi Hadidovy (24). Smrt kolegy očividně velmi zasáhla také českou modelku Evu Herzigovou, která hned po odchodu z pohřbu vzala s uslzenýma očima mobil do ruky a někomu telefonovala. Těžko říct, jaký k tomu měla důvod.

Na poslední rozloučení přišla také obávaná novinářka a šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintourová (69) a vzdát Lindberghovi hold přišly i některé hollywoodské hvězdy, například herec Bradley Cooper (44), herečka Julianne Mooreová (58) a též její kolegyně Milla Jovovichová (43), která už jen těžko skrývala těhotenské bříško. Viděna byla také Salma Hayeková (53), i když někoho by mohlo trochu zarazit, že se na snímcích usmívá od ucha k uchu.

VIDEO: Kate Moss v klipu jako prostitutka

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss v klipu jako prostitutka Youtube.com

Fotogalerie
17 fotografií