Sedmnáctiletý model Damian Hurley se po delší době ukázal na společenské události v Londýně a dokázal na sebe pořádně upozornit. Oblékl se totiž do společenského obleku od značky Versace se zlatými sponami, který až nápadně připomínal šaty od stejné značky, které jeho maminku, britskou herečku Elizabeth Hurleyovou, katapultovaly ke světové slávě. 

Damian, který se pyšní výraznými ženskými rysy v obličeji, vzdal volbou outfitu své milované mamince hold. V roce 1994 se ještě jako modelka objevila na filmové premiéře po boku tedejšího přítele Hugha Granta v odvážném modelu, díky kterému si jí všimla téměř všechna světová média.

Sama herečka vůbec nepředvídala, že by mohly její šaty před pětadvaceti lety vzbudit takový rozruch. „Vůbec jsem na to, co se ten večer stalo, nebyla připravená," řekla Elizabeth v letošním rozhovoru pro Harper's Bazaar. „Potřebovala jsem jen nutně sehnat nějaké šaty na tu premiéru, neměla jsem o módě ani šajnu," dodala kráska. 

Damian, jenž má za kmotry Eltona Johna (72), Davida Beckhama (44) nebo Hugha Granta, má asi trochu lepší povědomí. Podepsal před rokem smlouvu s prestižní modelingovou agenturou a občas si vyzkouší roli herce. Při pohledu na jeho fotografie je jasná jedna věc, že jablko nepadlo daleko od stromu. 

VIDEO: Videoklip se sexy scénami Elizabeth Hurleyové

Video
Video se připravuje ...

Videoklip se sexy scénami Elizabeth Hurley youtube

Fotogalerie
32 fotografií