Hvězda Pobřežní hlídky, sexbomba Pamela Andersonová randila s fotbalovým obráncem marockého původu Adilem Ramim dva roky, teď ale jejich vztahu odzvonilo. Rozčílená, zklamaná a zlomená herečka ventilovala své pocity po rozchodu na instagramu u černobílé fotografie smějícího se páru. 

„Je to tak těžké přijmout. Poslední dva roky mého života byly jedna velká lež. Byla jsem podvedena, uvěřila jsem tomu, že máme velkou lásku. Jsem naprosto zničená poté, co jsem zjistila, že žil dvojí život,“ píše zlomená herečka na instagramu. 

Fotbalista se během jejich vztahu údajně vysmíval svým kolegům z týmu, kteří své manželky podváděli s milenkami. Dokonce je nazýval zrůdami. A teď to vypadá, že přesně to samé udělal i jedné z nejslavnějších blondýn na světě. 

„Ono je to ještě horší. Lhal všem! Jak je vůbec možné takhle ovládat dvě ženská srdce a mysl? Jsem si jistá, že tam byly další. On je zrůda. Pomáhala jsem tolika lidem, ale nebyla jsem schopna pomoci sama sobě,“ dodala v prohlášení na sociální síti, ze kterého mrazí. 

Pamela, která se za Ramim přestěhovala do francouzského Marseille, se o jeho dvojím životě dozvěděla poté, co si promluvila s jeho bývalou přítelkyní a matkou jeho dvou dvojčat, synů Zayna a Madiho (3). „Jsem ráda, že jsem s ní mluvila. Bože. Jí lhal celou dobu taky. Je z toho také v šoku,“ uzavírá podvedená Pamela. 

Pár hodin nato přišla odpověď i od samotného fotbalisty. „Rozchod není nikdy jednoduchý, ale nemyslím si, že bychom měli odhalovat naše soukromí a historii na veřejnosti. Nicméně v žádném případě nevedu dvojí život. Jednoduše jsem se rozhodl zachovat vztah se svými dětmi a jejich matkou Sidonie. I když je pravda, že jsem mohl být v tomto vztahu transparentnější,“ snažil se celou situaci uklidnit známý fotbalista, který se pravděpodobně ke své expřítelkyni vrátil, ale nějak o tom zapomněl informovat Pamelu...

VIDEO: Pamela se objevila v mexické televizi ve velice odvážných šatech a ukázala kalhotky.

Video
Video se připravuje ...

Pamela se objevila v mexické televizi ve velice odvážných šatech a ukázala kalhotky. Youtube.com

Fotogalerie
108 fotografií