Je to přesně 19 let od úspěšného filmu Gladiátor, v němž zazářil herec Russell Crowe – a za svůj výkon si domů dokonce odnesl Oscara. Jeho aktuální vzhled je ale někdejšímu svalnatému bijci z filmu na míle vzdálen. Naštěstí se jedná pouze o neuvěřitelnou proměnu kvůli natáčení nového filmu „Unhinged“. V reálném životě chodí herec pravidelně do posilovny a na svou vizáž v poslední době dbá.

Russell si totiž v novém snímku zahraje roli, ve které ho zatím filmoví fanoušci ještě neviděli. Promění se v šikanátora, který hodlá z života jedné ženy udělat peklo. Snad si výkonem napraví reputaci po nepovedeném dokumentu o zákulisí fotbalového klubu Leeds United, který jeho fanoušci nemohou vystát. „Nejradši bych si vyškrábal oči než to prožít znova,“ říká jeden z diváků. 

Kritika ale nebývá mířená přímo na hollywoodského herce, ale spíše na neúspěchy fotbalového týmu. „Když jsem byl malý kluk, v sobotu ráno jsme vždy venku hráli nějaký sport a doma jsme se pak dívali v televizi na fotbal. V 70. letech byli Leeds dominantním týmem, proto jsem si je pro dokument vybral,“ vysvětluje pětapadesátiletý herec. 

Fotogalerie
34 fotografií