Na sociálních sítích se objevují reakce na chování fanoušků a diváků. Někteří se prý neumějí chovat! Dle svědectví jedné divačky se lidé neukázněně předbíhali a postrkovali. Prý také nerespektovali to, že někdo přišel dříve, tudíž si své místo vepředu poctivě vystál! „Problém nastal, když jsem si chtěla o půl deváté zajít na WC, všechny holky, co se draly v davu po třech, po čtyřech najednou, se dostaly, a nikdo nic neřekl. Ale když jsem se vracela a chtěla jít tam, kde jsem stála, plno lidí nadávalo, jako kdybych tam přišla až teď a chtěla se vecpat dopředu,“ postěžovala si fanynka M.H.

Časté výtky byly směrovány k cenám občerstvení v areálu. „Ani nebyly hrozné fronty na to, se dostat dovnitř, akorát na jídlo se čekalo dlouho a bylo docela drahé,“ popsala M.B, která na koncert přijela z Loun. „Jinak zápory asi žádné ani nemám, možná to, že se dovnitř nesmělo s dekami, které by se tam docela hodily.“  Kromě již zmíněného se divákům také nelíbily příliš dlouhé pauzy mezi koncerty předkapel. Předskokany byli Zara Larson a James Bay, Ed přišel úderem deváté.  Nakonec čekání nebylo tak hrozné, protože především Zara Larson si od publika vysloužila velký aplaus.

Co se organizace odchodu týče, posílené metro a jiné dopravní prostředky selhaly, tudíž nejlepší možností bylo jít pěšky. „Odchod na metro v 22:35 byl celkem mazec, plno lidí už odcházelo ještě před Shape of You. Metro narvané“, posteskla si fanynka M.H.  Dopravní kolaps po konci koncertu se zdá být největším škraloupem.

Krom očekávaných zádrhelů v dopravě a předraženého občerstvení se však sociální sítě hemží pozitivními ohlasy. Lidé si velmi pochvalovali nazvučení. „Zvuk byl super, seděli jsme na tribuně a bylo moc hezky slyšet. I když jsme šli pak dolů na trávu, tak jsme všude slyšeli, a dokonce i viděli,“ tvrdí H.M.

Takřka ódy diváci skládají na Sheeranův pěvecký výkon, když se na pódium postavil pouze s kytarou a dokázal strhnout takové davy. „Ed jako člověk se mi tam úplně ukázal jiným směrem. Je hrozně moc sympatický, hrozně talentovaný, ale přitom i skromný. Dojem na mě udělalo taky to, že všichni vystupovali s kapelou, tanečníky a podobně, ale on tam stál s kytarou a prostě zpíval. Bylo to fakt super, moc jsme si to užili,“ rozepsala se divačka. „Akorát mě na konci celkem mrzelo, že se pořádně nerozloučil,“ dodala závěrem k pondělnímu koncertu.

Nicméně celkový dojem z koncertu zejména díky Edově osobnosti je více než kladný. Sheeran působil na diváky a především na fanynky velmi sympaticky a skromně. Děvčata, která toto tvrdí, se opravdu trefila do černého! Osmadvacetiletý zpěvák, který byl sice ubytovaný v luxusním hotelu na Malé Straně, si rozhodl zkrátit čas mezi svými koncerty přátelským fotbalovým utkáním v tělocvičně ve Střešovicích. Po odehrání druhého a zároveň posledního ze svých koncertů milý zrzek opustil republiku, a to velmi stylově! Jakožto milovník fotbalu mile překvapil v dresu české fotbalové reprezentace!

Fotogalerie
31 fotografií