Hollywood truchlí - nadějný herec, který si zahrál i vedle takových hvězd jako Adam Sandler, Salma Hayek nebo Shia LaBeouf, zahynul v noci na neděli. "Zemřel ve spánku v záchvatu, který byl vyústěním dlouhodobých zdravotních potíží, s nimiž se léčil,“ uvedl rodinný mluvčí v prohlášení pro média.

Ačkoliv o jeho zdravotním stavu Cameronovi blízcí věděli, jeho úmrtí bylo nečekané a rodina ho nenechala zemřít bez boje. Na místo okamžitě přivolali záchranku, lékaři se ještě herce pokoušeli resuscitovat, ale bohužel marně.

Americký web TMZ.com s odkazem na svůj dobře informovaný zdroj uvedl, že Cameron v minulosti již řadu záchvatů prodělal. 

Smrt miláčka Hollywoodu zasáhla mnoho jeho přátel i hereckých kolegů včetně zmiňovaného Sandlera. Ten na svých sociálních sítích sdílel tklivý vzkaz. „Tak mladý. Tak milý. Tak zábavný. Prostě nejmilejší, nejtalentovanější a nejslušnější dítě kolem. Velice se staral o svou rodinu. Tak moc se zajímal o svět. Děkuji ti, Camerone, za všechno, co jsi nám dal. Před sebou jsi měl toho tolik. Srdce nás všech jsou zlomena."

"Úplně mi to láme srdce, mé myšlenky míří k jeho rodině a přátelům," napsala na twitteru herečka Zendaya. "Byl jsem hluboce zarmoucen, když jsem slyšel o tom, že Cameron Boyce zemřel. Když jsme se setkali, byl jsem zaskočen jeho energií a úsilím, jeho oddaností řemeslu a naprostou laskavostí, kterou vyzařoval. Byla to radost vidět někoho tak schopného," truchlí zpěvák Hozier.

Komentáře pod Cameronovou poslední fotografií se už od ranních hodin plnily smutnými statusy. "Během uplynulého desetiletí jsem se setkal s mnoha herci, ale ty jsi vždycky vyčníval. Ano, byl jsi talentovaný. Ale co je nejdůležitější, byl jsi laskavý. Byl jsi pokorný. Měl jsi zvláštní jiskru. Kéž tato jiskra svítí jasně na nebi," napsal například herec Gregg Sulkin.

Smutek nad smrtí mladého herce vyjádřil i syn Davida Beckhama Cruz, herec August Maturo či slavný youtuber Alex Stokes. "Lajkem" soustrast vyjádřila i Gottova dcera Charlotte.

Fotogalerie
31 fotografií