Krásná herečka Zoë Kravitzová, známá například ze seriálu Sedmilhářky nebo z filmu Fantastická zvířata: Grindenwaldovy zločiny, kde ztvárnila objekt lásky hlavního hrdiny Mloka Scamandera v podání Eddieho Redmaynea (37), se stala minulý týden vdanou paničkou. Své „ano“ podle zahraničních médií řekla svému partnerovi, herci Karlovi Glusmanovi. Tento mladý muž měřící úctyhodných 188 centimetrů se mimochodem proslavil především kontroverzním filmem Love, jenž otevřeně zobrazoval sexuální scény.

Sympatická Zoë, dcera slavného zpěváka Lennyho Kravitze, se přitom na veřejnosti obvykle zdržuje komentování svého osobního života a na sociální sítě dává maximálně nicneříkající momentky se svým milým v objetí. I to, že mu kývla na žádost o ruku, jí uklouzlo vlastně omylem letos v lednu během interview pro časopis Rolling Stone.

Svému podřeknutí se půvabná brunetka nakonec zasmála, a dokonce prozradila detaily: Glusman prý původně plánoval velkou akci na dovolené ve Francii, nakonec ale nevydržel a zásnuby proběhly mnohem dříve a zcela neorganizovaně. „Jsem vlastně ráda, že to nakonec nebyl ten jeho komplikovaný plán v Paříži,“ prohlásila Zoë. „Místo toho k tomu došlo doma, v teplácích.“

A stejně spontánní byla pravděpodobně i svatba samotná a možná je kvůli tomu čeká ještě druhá veselka, ta oficiálnější. Podle zdroje blízkého pohledné herečce prý Zoë plánovala veselku ve Francii. Kvůli specifickým francouzským zákonům není možné, aby sňatek, který v této zemi uzavřou jiní než francouzští občané, byl legálně uznaný. A přestože jak Zoë, tak i Karl jsou celosvětově známí umělci, jejich národnost je pořád americká.

Zdá se proto, že se do toho rozhodl tento mladý pár praštit, stejně jako to udělali zpěvák Joe Jonas (29) s herečkou Sophií Turnerovou (23). Ti se bez velkých cavyků vzali v Las Vegas, megalomanské svatební veselí s rodinami a početným zástupem přátel je však teprve čeká…

VIDEO: Ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny si Zoe Kravitzová zahrála Letu Lestrangeovou.

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny Vertical Ent., Warner Bros.

Fotogalerie
32 fotografií