Kelly Clarksonovou, historicky první vítězku americké pěvecké soutěže „American Idol“, sužovaly bolesti břicha celý týden. Během slavnostního předávání hudebních cen Billboard Music Awards už ale byla bolest tak nesnesitelná, že musela vyhledat lékařskou pomoc. A dobře, že tak udělala, protože musela ihned na sál. 

O prodělané operaci slepého střeva informovala Clarksonová na své sociální síti twitter. „Nebudu vám lhát. Po slavnostním předávání jsem skončila v slzách od bolesti. Ale díky všem úžasným lidem z pořádající agentury jsem ihned odletěla domů a druhý den ráno jsem byla na operaci. Cítím se teď skvěle. Sbohem, slepé střevo,“ napsala country zpěvačka a výrok doplnila hashtagem  „The show must go on“. 

Naštěstí při operaci nenastaly žádné komplikace, a tak se může zpěvačka brzy vrátit do pracovního procesu. Hned v pondělí ji čeká natáčení nového dílu pěvecké soutěže „The Voice“, ve které působí jako koučka. 

I přes obrovskou bolest zpěvačka předvedla během večera velkou profesionalitu. Celou show nastartovalo její vystoupení s mixem nominovaných písniček. K samému závěru pak Clarksonová vystoupila znovu, s písní „Broken & Beautiful“. „Nejsem nervózní ani z vystupování ani z moderování. Budu se prostě snažit si to užít. Doufám, že se to bude lidem líbit, a když ne, no, tak to budu dělat i tak,“ vtipkovala před začátkem předávání. 

Fotogalerie
36 fotografií