Mládí plné bujarých večírků, alkoholu a drog se podepsalo na zdraví v pozdějším věku nejen ostatních členů kapely, ale i samotného zpěváka Micka Jaggera.

Velmi se omlouvám všem fanouškům v Americe a Kanadě, kteří mají vstupenky. Opravdu mě štve vás takto zklamat. Jsem zničený kvůli tomu, že musíme posunout turné, ale budu pracovat skutečně tvrdě na tom, abych se vrátil na pódia, co nejdřív to půjde. Ještě jednou se všem velmi omlouvám,“ oznámil Jagger s lítostí na sociální síti.

Jako důvod zrušeného turné kapela uvedla Mickův zdravotní stav. Tento týden v newyorské nemocnici podstoupí operaci náhrady srdeční chlopně, píše server Drudge Report. Lékaři prý čekají plné uzdravení.

Jeho děti a parťáci z kapely se za něj modlí. „Je to pro všechny velké zklamání, ale je potřeba se o některé věci postarat a uvidíme se brzy. Micku, jsme tu stále pro tebe!“ poslal mu dojemný vzkaz jeho největší přítel z The Rolling Stones Keith Richards (75).

Na zprávu od Jaggera reagovaly i jeho děti. „Miluji tě, tati. Vrátíš se rychle!“ napsal mu pod jeho vzkaz syn Lucas Jagger (19). A dcera Georgie May Jagger (27) mu poslala přes sociální síť spoustu srdíček. Celá rodina, a že je početná, na legendárního Micka myslí a drží mu palce, aby byl opět fit.

Fotogalerie
56 fotografií