Šokující rozhovor vznikl v roce 1993 právě v době, kdy byl Michael Jackson obviněn ze zneužívání třináctiletého chlapce Jordy Chandlera. Situaci tehdy zpěvák urovnal velmi vysokou finanční částkou. Podle jeho sestry to však nebyl jediný případ, kdy Michael musel platit.

„Michael je můj bratr, miluji ho hodně, ale nemůžu a nebudu tichým společníkem jeho zločinů proti malým dětem,“ uvedla La Toya Jacksonová v rozhovoru s tím, že nechce nafukovat pocit viny a ponížení, které zneužité děti cítí.

Podle ní bylo velmi podivné, když pětatřicetiletý muž stráví třicet dní v kuse s malým chlapcem. „A vzít dalšího chlapce, zůstat s ním pět dní v pokoji a neopustit ho,“ uvedla další příklad bratrova podivného chování. „Miluji svého bratra, ale je to špatné. Nechci, aby tyhle děti trpěly,“ dodala s tím, že sama byla zneužívána a nechce vidět další zneužité děti.

Zpěvákova sestra také tvrdila, že její matka moc dobře věděla, co její syn s chlapci dělá. „Ona byla tou, co vždy říkala, že Michael, promiňte mi to slovo, je buzerant. Řekla: Nemůžu ho vystát, ten zatracený buzerant, nemůžu ho snést. To říkala pořád dokola. Ona o všem ví. A teď to popírá a to mě moc bolí,“ uvedla La Toya pro televizi NBC.

V době, kdy skandální rozhovor vznikl, neměla zpěvačka s rodinou dobré vztahy, dokonce byla obviněna z toho, že vše řekla jen proto, aby vydělala peníze. Později všechna svá tvrzení odvolala s tím, že ji k těmto výrokům donutil manžel.

O sexuálních zločinech Michaela Jacksona byl natočen čtyřhodinový dokument Leaving Neverland, který byl uveden na filmovém festivalu Sundance. Britský Daily Mail uvedl, že kvůli filmu je na společnost HBO podána žaloba u soudu v Los Angeles. A opět jsou v sázce velké peníze, podle dostupných informací je ve hře 100 milionů dolarů, protože Jacksonovi pozůstalí nesouhlasí s informacemi, které film obsahuje.

 

Fotogalerie
60 fotografií