Mezi Karlem Lagerfeldem a Hudsonem Kroeningem žádný příbuzenský vztah není. Chlapcovým otcem je ale Brad Kroenig, který patřil mezi návrhářovy oblíbené modely. Když se mu narodil syn, požádal Lagerfelda, aby se stal chlapcovým kmotrem a jeho přání bylo splněno.

Návrhář našel v chlapci zalíbení, velmi brzy od jeho rodičů získal svolení, aby chlapec mohl předvádět pro Chanel. Nejprve začal fotit, ale už jako dvouletý předváděl luxusní modely i na přehlídkovém mole. Ti dva si byli opravdu velmi blízcí a malý Hudson si mohl ke Karlovi dovolit to, o čem si jiní mohli nechat jenom zdát.

V roce 2015 Lagerfeld pro New York Times prozradil, že rodinu má. „Mám sestru v Americe, kterou jsem neviděl už 40 let. Její děti mi dokonce ani neposílají vánoční přání,“ přiznal tehdy s tím, že lidé, se kterými v životě udržuje vztahy, jsou jeho volbou, nikoliv povinností.

Fotogalerie: Zemřel návrhář Karl Lagerfeld (†85):…
115 fotografií

A Hudson byl jedním z těch, kteří měli to štěstí, že si je Lagerfeld „pustil“ do života. Už dříve návrhář prozradil, že jeho kočka Choupette nebude jediným dědicem jeho bohatství, že pro každého zbude dost. Je tak dost možné, že něco zbude i na Hudsona, kterého Lagerfeld vedl nejen k modelingu, ale i k navrhování.

Poslední společný snímek Lagerfelda s Hudsonem Kroeningem vznikl 4. prosince 2018 v Metropolitním muzeu umění v New Yorku. Podle informací Daily Mailu zastihla smutná zpráva o kmotrově úmrtí Hudsonovu rodinu na Floridě.

 

Fotogalerie
39 fotografií