Není tajemstvím, že Boris Kollár a rozvádějící se Silvia Kucherenko mají nadstandardní vztahy už dlouhou dobu. Teď se ale jejich vzájemná náklonnost a sympatie ještě víc prohloubila. Jak jinak si vysvětlit, že podnikatel jen tak půjčil modelce své honosné sídlo v Thajsku, kde trávila několik týdnů se svým synem Alexandrem dovolenou?

„Netvoříme žádný pár, ani se nestýkáme. Je logické, že když jsem byla u něho ve vile v Thajsku, tak jsme komunikovali mnohem intenzivněji kvůli organizačním věcem. S Borisem jsme kamarádi, není potřeba za tím hledat něco jiného. Známe se hodně dlouho, a jak už to bylo napsané mnohokrát, je to super člověk, kterého si vážím. Vždy jsem měla a mám tento názor. Za ty roky, co ho znám, se vůbec nezměnil,“ svěřila se Novému Času Kucherenko.

Ta se právě rozvádí s ukrajinským podnikatelem Sergejem Kucherenko(49), kterého soud poslal za mříže na 11 let za finanční podvody. Milionář Kollár pouze potvrdil, že u něj Silvia ve vile skutečně byla, ale víc se k jejich údajnému mileneckému vztahu nechtěl vyjadřovat. Sám si teď užívá sněhu v italských Alpách s jednou ze svých matek svých deseti dětí.

 

Fotogalerie
32 fotografií