„Tetris mě naučil. Když se snažíš zapadnout, zmizíš,“ napsala si nedávno k jedné fotce na sociální síti Silvia. Zřejmě se tímto heslem inspirovaným známou hrou řídí už roky, protože originalita je pro ni opravdu stěžejní. Právě proto, aby byla jedinečná, si prý kdysi nechala uměle zvětšit rty.

„Poprvé jsem si dala rty zvětšit, když mi bylo, myslím, dvacet čtyři let. Zkrátka jsem je chtěla mít plnější,“ uvedla pro slovenský týdeník PLUS 7 DNÍ manželka ukrajinského podnikatele Sergeje Kucherenka. Posléze se do péče estetických chirurgů svěřila ještě několikrát a s plnými rty, které v jejím případě opravdu nevypadají přirozeně a připomínají spíše kačeří zobák, se jí povedlo prorazit v modelingové branži. 

„Moje rty jsou moje značka, nic bych na nich neměnila,“ dušovala se ještě nedávno blondýnka, která kdysi vtipkovala, že žádné plastiky neprodělala a pusu si zvětšila sama, jen s pomocí obyčejné cibule.

Zřejmě si ale »do pusy nevidí«, protože před pár týdny podstoupila zákrok, při kterém si svá ikonická ústa nechala znovu změnit. Tentokráte si nechala zmenšit horní ret! „Po Bratislavě běhá kačen až až,“ odůvodnila se smíchem své rozhodnutí Kucherenko.

Zatímco kdysi byla v podstatě průkopnicí obřích rtů, dnes už jí vadí, že podobně vypadá víc žen a ona tím přišla o svou originalitu. Ovšem z fotek z poslední doby je patrné, že zas tak moc si Silvia ubrat nenechala.

VIDEO: Když byla Kucherenko v Praze, prozradila: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií