Všechny své fanoušky před pár dny kontroverzní umělkyně překvapila prohlášením, ve kterém se vyznává ze svého současného postoje: „Omlouvám se. To, co se chystám říct, je něco tak rasistického, že jsem si nikdy nemyslela, že by to moje duše mohla takhle cítit. Ale opravdu už nikdy nechci trávit čas s bílými lidmi (jestliže se takhle nazývají nemuslimové). Ani na chvíli, ani z žádného důvodu. Jsou nechutní,“ napsala na jednu sociální síť. Protože je muslimkou sotva několik týdnů a celý život byla vychovávána jako katolička, jsou její názory poněkud zarážející…

„Zajímá mě, jestli tenhle příspěvek Twitter smaže, přestože dovolí lidem, jako je Trump a Milbank, plivat satanistickou špínu dokonce i v mé zemi,“ přidala po chvíli. „Všichni říkají, že chudáci Američané jsou jen oběti Trumpa. Ale vy jste si ho najali, tak se ho zase zbavte. Jinak jste spoluviníci. Je to úplně stejné jako s takzvaným islámským terorismem. Což je přesně to, co ďábel chce a miluje,“ dodala na závěr. Ve svých příspěvcích pak ještě několikrát zdůraznila, že náboženství je založené na lžích a „křesťanští a židovští teologové jsou ve skutečnosti ateisté a satanisté v praxi, ačkoliv to sami nevědí“.

Zpěvačka za svůj život prošla několika protialkoholními léčebnami a psychiatrickými ústavy, a přesto se zase zdá, že v tom už zase lítá – jinak si zkrátka její poněkud svérázné názory nelze vysvětlit. Stejně tak jako její náhlý přechod na islám. „Jsem pyšná na to, že jsem se stala muslimkou,“ oznámila Sinéad v hidžábu minulý týden svým obdivovatelům na Twitteru, který od té doby poctivě zásobuje příspěvky s podobnou tematikou. Své rozhodnutí změnit víru na tu jedinou a správnou, tedy islámskou, popsala jako přirozené zakončení cesty každého inteligentního teologa“.

Video
Video se připravuje ...

Šokující video Sinéad O'Connor: Vzlyká o svých psychických nemocích Facebook

Fotogalerie
34 fotografií