Dvojice mladých zpěváků se společně objevila na veřejnosti, když Selena dorazila na Justinův hokejový zápas. Celou dobu mu fandila a ve chvíli, kdy odpočíval na lavičce, se k němu přikradla a věnovala mu rychlý polibek. Podle toho, jak oběma zářily oči, se asi nejednalo zrovna o přátelskou pusu pro štěstí.

Ostatně o tom, že se dali znovu dohromady, se spekuluje už od chvíle, kdy se Gomez rozešla s bývalým partnerem, zpěvákem Weekndem (27), a posléze byla spatřena právě po boku Biebera. Ten měl dokonce přespat u ní v domě.

Pár, který s menšími i většími přestávkami randil od roku 2010, se podle časopisu People nyní snaží obnovení svého vztahu ututlat a neventilovat ho do médií. To se jim ale moc nedaří, když je při polibku načapali paparazzi. Zřejmě jsou do sebe zkrátka tak zamilovaní, že bez sebe dlouho nevydrží.

Justin údajně o svou krásnou bývalku usiloval již dlouho a k návratu ji měl přemlouvat i v době, kdy byla oficiálně zadaná s Weekndem. Ten ale po rozchodu také moc dlouho sám nezůstal a podle zahraničních médií se vrátil k expřítelkyni, modelce Belle Hadid (21).

VIDEO: Loni navštívil Bieber Prahu. Podívejte se na video z jeho příjezdu

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber dorazil do Prahy i se svým psím kamarádem Aktu.cz

 

Fotogalerie
80 fotografií