Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

U Trumpů to neklape: Tři důkazy, že to prezidentskému páru skřípe

/
  • Melania nevypadala na inauguraci příliš šťastně, Donald Trump na ni občas zapomínal.
    27. ledna 2017 ● 05:25

    Melania Trump (46) se snaží být důstojnou první dámou a podporovat »svého« prezidenta Donalda (70), ale tu a tam je patrné, že to dělá s velkým sebezapřením. Odborníci na řeč těla se shodují, že první pár Spojených států nemá zrovna příkladné manželství. Na Melanii po Donaldově boku se teď obracejí kamery celého světa. Jako modelka by na ně měla být zvyklá a umět se přetvařovat. Jenže prezidentská inaugurace minulý pátek byla celodenním zápřahem a v pár okamžicích bylo znát, že to u Trumpových tak úplně neklape…

  • 1.

    Důkaz číslo 1: U Obamových

    On pádí dovnitř, ženu nechává opět za sebou.
    Autor: Twitter

    Trumpovi přijíždí do Bílého domu za svými předchůdci. Donald se řítí do schodů a na Melanii úplně kašle. „Trump mohl na svou manželku počkat několika způsoby, než se pozdravil s Obamovými,“ konstatuje Patti Wood, která se specializuje na fungování slavných párů.

    „Místo toho šel napřed, aby ukázal, že on je důležitější a má přednost. Po své ženě se ani neohlédl.“ Podobně se po focení první nahrnul dovnitř, ač by přednost ve dveřích měl dát ženě.

  • 2.

    Důkaz číslo 2: Falešný úsměv

    … jakmile se obrátil dopředu, Melania se zatvářila zoufale.
    Autor: Foto: Getty, EPA, Reuters

    Krátce po přísaze se čerstvě jmenovaný prezident otáčí na Melanii. Ta nasazuje povzbudivý úsměv, ale sotva Donald pohlédne zase kupředu, úsměv mizí, Melania v mžiku nahodí velmi otrávený, až znechucený výraz.

    Fotogalerie: Inaugurace Donalda Trumpa 45. prezidentem USA
    44 fotografií

    „U Obamových není pochyb, že Barack Michelle zbožňuje a vzhlíží k ní. U Trumpových je to naopak: ona uctívá jeho,“ hodnotí expertka na řeč těla Lillian Glass. Ale tyto páry nelze srovnávat – zatímco Obamovi jsou spolu od vysoké, Donald je ženatý potřetí.

    Tento moment zaujal natolik, že mnozí studovali záběry ze všech úhlů a došli k názoru, že Melania mohla reagovat také na syna Barrona (10), jemuž Donald asi něco vytýkal…

  • 3.

    Důkaz číslo 3: Chladný tanec

    Ani při tanci Donald Trump manželku moc nevnímal a dělal opičky na všechny okolo. Melania se instinktivně odtahuje.
    Autor: Foto: Getty, EPA, Reuters

    Na inauguračním bále má první pár sólo. I tady se ukazuje, jak to mezi Trumpovými (ne)funguje. „Neviděla jsem u nich žádnou vřelost či něhu,“ říká Wood pro server News.com.au. „Obvykle si s partnerem propletete prsty, Melania si držela odstup, odkláněla se. To je znamení, že se s ním necítí komfortně.“

    Jen jedenkrát to vypadalo, že se políbili – a to jen formálně, bez úsměvu. „Melania je pro Trumpa jen věc. Nevidím v jejich vztahu žádnou vřelost, skutečnou lásku či vášeň,“ řekla serveru Mic.com Susan Constantine. „Ani byste neřekli, že jsou svoji.“

    Ale co asi tak čekat od dvakrát rozvedeného, chlípného miliardáře, jehož názor na ženy je obecně známý… Melania ale nejspíš věděla, s kým si začíná a koho si bere… A jen tak na okraj – dva dny po inauguraci měli 12. výročí svatby. Jestlipak si prezident vůbec vzpomněl?!

  • 4.

    Ivanka – jen »první dcera«?

    Ivanka Trump
    Autor: Profimedia.cz

    Hezkou tvářičkou Trumpovi pomáhá nejen manželka, ale i dcera Ivanka (35). A na rozdíl od Melanie umí i pořádně mluvit. Proto se spekuluje, že vedle první dámy bude mít silnou úlohu i »první dcera« a že dostane i kancelář v Bílém domě.

    Ostatně (na rozdíl od Melanie) se Ivanka s rodinou do Washingtonu už přestěhovala – manžel Jared Kushner (36) se totiž stal prezidentovým poradcem. Ivanka však takovou možnost popírá, podobné úvahy jsou podle ní zcela nemístné. „První dáma je jen jedna a bude skvělá,“ prohlásila v televizi ABC.

    Fotogalerie
    49 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 27

bursik: a co unava z toho maratonu a hodin projevu ? to neni do skoku nikomu To neni CZ mala dlanicka ale tisice km on je fit a ona slusna pani donesla darek Obamovym- Slovanka a co ta nevychovana Michelle jako dement vyrobila Problem z niceho!!! Melania ma nadhernou matku-bohuzel vek se nevi ca 65 je ji take podobna a tatik komunista 72 dobre ziveny je o dva roky starsi od zetaka.Donald miluje slovanskou dusi a i kdyby si ho nevzala byla financne dobra -rodicum postavila vilku z honoraru davno -Tanci dobre po takovem boji -jak tancuje nase elita=jelita naroda

(18. 02. 2017 10:32)

mandat:  Co se tady navazujete do Trumpa ? Je mu 70 let,vi,co chce, ma penez, ze by tim zaplatil celou Evropu.Neumi tancit, a kolik chlapu v Cechach umi tancit ? Dela poradek v zabordelarene zemi.Obama vam nevadil ? Dal vybombardovat 7 zemi.Zije s chlapem Mikem, ktery si rika Michelle, maji ilegalne adoptovane deti.Obama tvrdi, ze nekde studoval a na te skole ho nikdo nezna.Zfalsoval si rodny list, je narozen v Keni,tak spravne nemel byt prezidentem USA. Meli by jste se spise zajimat o to, co se deje v Evrope a v Cechach.Nechate si curat na hlavu od zaprodance Sobotky,makate a platite dane a co z toho mate ? Mozna pujdete do duchodu az v 70,jako Nemci.

(28. 01. 2017 11:53)

forrtyn: Nene, vůbec Melanii toho umělého narcistického sociopata trumpetu nezávidím, naopak ji lituji, že s ním musí žít a ještě mu hrát první dámu. Z těch videí to vypadá, že jí je Trumpeta spíš odporný, ale ví, že do toho musí jít, když si ho vzala. Trumpeta je hrubián a misogyn, kdoví jaký je v soukromí, třeba ji ponižuje, emocionálně šikanuje, co my víme... A část Američanů ji bude nenávidět... Je to pěkná ženská v pěkně nezáviděníhodném postavení

(27. 01. 2017 20:35)

bum-bec-bum:  Ty jseš závistivka. Zapomněla jsi, že Melania vydělávala miliony co by modelka a on ji několik let uháněl. Možná, že se chce prostě jen věnovat svému synovi a netoužila být první dámou. Myslím si, že je všechno jen blablabla. Oba si musí na roli zvykat, oba byli s nesmírném stresu.

(27. 01. 2017 19:30)

forrtyn: Dear Melania, it happens, if you marry a man for money. If you marry smbd for money, you have to pay for it.

(27. 01. 2017 16:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy