V Bílém domě se v uplynulém týdnu udály velké změny. Baracka Obamu totiž vystřídal Donald Trump i se svou rodinou. A jeho krásná dcera Ivanka předvedla, že ani post první dcery jí nezabrání být pohotovou maminkou a klidně se svým synkem dovádět na zemi.

„Minulý týden se událo hodně významných milníků – jeden patřil také mému malému Theodorovi, který začal lézt přímo v Bílém domě,“ napsala kráska k roztomilému videu, které umístila na sociální síť.

Ivanka, která byla oblečená v černém roláku a kalhotách, nechala svého malého synka, aby dováděl na koberci v Bílém domě. Pak si k němu ale sedla a snažila se, aby z batolete, které zatím jenom sedí, vykřesala nějaký ten pohyb. A to se jí povedlo. K tomu přizvala i svoji dceru Arabellu, která malému bráchovi ukázala, jak na to. „On se hýbe,“ zvolala šťastná Ivanka, když uviděla, že se Theodorovi povedlo po čtyřech udělat první „krůčky“.

Tímto videem Ivanka udělala velkou radost svým fanouškům. To, jak se prezentuje a vyjadřuje na veřejnosti, ji totiž ukazuje ve velmi dobrém světle. Dalo by se říct, že v mnohem lepším, než jejího otce Donalda Trumpa. 

Fotogalerie
35 fotografií