„Cítím se neuvěřitelně požehnána a vděčná v tento den. Přeji Vám i Vašim rodinám šťastné Díkůvzdání,“ napsala si Ivanka Trump na Facebook k fotkám, na nichž je s babičkou, manželem Jaredem (35) a dětmi Arabellou Rose (5), Josephem Frederickem (3) a Theodorem Jamesem (8 měs.). Na stole nechyběl tradiční pečený krocan.

„Hned včera mi Maruška z Ameriky telefonovala, popisovala mi, že Den díkůvzdání byl parádní, jak si ho s Ivankou a dětmi užily,“ popsala její kamarádka ze Zlína. Marie Zelníčková si tak plní plány, s nimiž do USA před volbami odjela.

„Bydlet budu u dcery. Ivana má pětipatrový dům na 5. Avenue. Každý týden chci trávit s jiným vnukem,“ řekla před odletem Blesku a dodala, že sDonaldem Trumpem(70), který bude inaugurovaný prezidentem 20. ledna, stráví Vánoce: „To budeme celá velká rodina na více než 100 let starém zámku Mar-a-Lago na Palm Beach na Floridě, kde je nádherná atmosféra.“ Právě ve floridském zámku nyní Trump pobývá a sestavuje svůj budoucí tým.

Bude dcera velvyslankyní v Česku?

Marie Zelníčková kamarádce ze Zlína potvrdila, že o tom, zda by se její dcera Ivana Trump (67) mohla stát velvyslankyní v České republice, se s ní baví. „Maruška mi řekla: »Rozhodnuto ale ještě není«,“ doplnila její zlínská kamarádka.

Fotogalerie
12 fotografií