V srpnu 2014 po deseti letech vztahu oslavili veselku. Jenže nejslavnějšímu páru Hollywoodu manželství dlouho nevydrželo, uběhly jen další dvě léta a už je tu rozvod!

Dlouho se proslýchalo, že prožívají vážnou krizi, dokonce se spekulovalo i o tom, že měl Pitt prožít románek s jinou ženou. Ve spojení s ním se skloňovalo i jméno jeho herecké kolegyně Marion Cotillard (40), s níž se nedávno sešel při natáčení snímku Allied (Spojenci).

Trailer snímku, kde se údajní milenci potkali:

Soukromý detektiv odhalil nevěru

Podle NY Post si měla Jolie dokonce najmout soukromé očko a nechat chotě špehovat, aby zjistila, co je na tom pravdy. „Najala si soukromého detektiva, protože měla pocit, že ji na place podváděl, a ukázalo se, že to byla pravda. To byla poslední kapka,“ uvádí zdroj blízký manželskému páru.

V pondělí Angelina Jolie pak učinila radikální krok a podala žádost o rozvod. Informoval o tom web TMZ s tím, že známé herečce a režisérce už lezla na nervy Pittova konzumace trávy i alkoholu. Údajně se začínala obávat, že má její manžel nějaké problémy se vztekem a chtěla ochránit jejich ratolesti. Právě proto chce všech šest získat výhradně do své péče.

Fotogalerie: Rozvod Jolie a Pitta: Bitva o 10 miliard a…
62 fotografií

„Angelinino rozhodnutí má co dočinění se způsobem, jak Brad vychovával děti. Byla velice nespokojená s jeho metodami,“ cituje TMZ zdroj z okolí herecké dvojice s tím, že do jejich vztahu nezasáhla žádná třetí osoba. Krach vztahu má údajně souviset jen a pouze s výchovou potomků. Ať už tedy nevěra proběhla, či neproběhla, jisté je, že se má Pitt čeho obávat.

Pokud totiž Jolie s pomocí své právničky Laury Wasser dosáhne během soudního tažení svého, idol mnohých žen rázem přijde o celou svou velkou rodinu. Na druhou stranu od něj jeho nastávající exmanželka zase nepožaduje žádné peníze coby výživné.

Brad Pitt a Angelina Jolie se do sebe zamilovali při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, který měl premiéru v roce 2005. Pitt se poté rozvedl se svou tehdejší manželkou Jennifer Anistonovou, s níž se oženil v roce 2000. Jolie za sebou měla už dvě manželství - s Billym Bobem Thorntonem a s Jonnym Lee Millerem.

Fotogalerie
40 fotografií

Vše o rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta čtěte zde >>>