K vážné dopravní nehodě došlo ve středu na křižovatce v Bratislavě. Po střetu dvou aut u mostu Apollo zůstalo Danielino suzuki převrácené na boku.

Podle svědků nehodu nejspíš zavinila Daniela, která údajně projížděla křižovatku na červenou. Navíc prý nebyla připoutaná a hlava jí podle svědků zůstala zaklíněná mezi rámem dveří a vozovkou. „Žena utrpěla vážná zranění a byla v kritickém stavu transportována do nemocnice v Kramárech,“ sdělil po nehodě TV JOJ mluvčí zdravotnické záchranné služby Boris Chmel.

Podle Nového Času museli lékaři fitness trenérku uvést do umělého spánku, ale ani to nestačilo. V neděli nad ránem svůj boj o život prohrála, deníku to potvrdila její rodina. „Navždy jí dobilo srdíčko,“ truchlí pro trenérku sportovní klub Slávia Agrofert, který zveřejnil i parte.

Daniele se stala osudnou cesta pro ovoce a další potraviny do fitnesscentra. Druhá řidička vyvázla jen s lehčími zraněními. Mezi Danieliny klienty patřili modelka Martina Válková či moderátor Peter Justin Topoľský.

Video
Video se připravuje ...

Při vážné dopravní nehodě v Bratislavě se zranila fitness trenérka celebrit. TV JOJ

Fotogalerie
8 fotografií