Madonnin čtvrteční koncert v australském Brisbane nezačal vůbec šťastně. Zpěvačka značně rozčílila fanoušky, když dorazila o více než dvě hodiny později – a ještě žertovala na účet diváků, kteří na ni celou dobu čekali.

Koncert popové hvězdy měl začít v devět hodin večer místního času, ale Madonna vstoupila na pódium zábavního střediska v Brisbane až 22 minut po jedenácté večer. Tou dobou už stovky naštvaných diváků odešly a žádaly vrácení ceny za vstupenky. Během koncertu Madonna sice fanouškům poděkovala za trpělivost, ale poděkování otočila v žert na jejich adresu, když dodala, že ona nedorazila pozdě – ale diváci příliš brzy.

Madonna pak navíc způsobila další fiasko. Během vystoupení pozvala na pódium 17letou australskou modelku Josephine Georgiou, se kterou si chtěla zatančit. Během jejich show ale Madonna mladé dívce zatáhla za korzet a ten spadl. Josephine tak ukázala své vnady tisícům fanoušků v koncertním sále.

Josephine má ale radost, že si ji zpěvačka vybrala, a těžkou hlavu si z toho nedělá. „Jenom já můžu rozhodnout, jestli to bylo ponižující, nebo ne. Proč lidé hned předpokládají, že se cítím potupena vlastními prsy?“ řekla dívka deníku Courier Mail. „Nic se nestalo, naopak si myslím, že nás to s Madonnou sblížilo,“ uvedla Josephine. Dívka si prý půjčila korzet od své matky a zřejmě jí úplně nepadl.

 

Fotogalerie
11 fotografií