Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Madonna dojala Paříž: Nečekaně zazpívala na místě, kde zabíjeli teroristé

Autor: dv - 
10. prosince 2015
11:48

Kdo si se mnou chce zazpívat? Uvidíme se na náměstí, které symbolizuje svobodu. Zhruba tak zněl kódovaný vzkaz, který vyslala zpěvačka Madonna svým fanouškům v Paříži, kde ve čtvrtek koncertovala se svým turné Rebel Heart. Na třídě La Republique,  kde 13. listopadu vraždili atentátníci ISIS, pak zazpívala například Imagine od Johna Lennona.

Bylo to šíleně spontánní. Letos jsem byl na několika koncertech Madonny, ale s tímto jsem absolutně nepočítal. Když jsem se dozvěděl, že míří na náměstí Republiky, hned jsem vzal taxík a jel za ní. Celé to trvalo asi 15–20 minut. Spolu s Madonnou tam stál její syn David a kytarista. Lidé se drželi za ruce, společně s ní zazpívali tři skladby,“ řekl Blesku Madonnin fanoušek Libor Kříž, který v tu chvíli stál jen pár metrů od světové hvězdy.

Fanoušek Madonny Libor Kříž s Madoninným kytaristou Fanoušek Madonny Libor Kříž s Madoninným kytaristou | Archiv Libora Kříže

Fanoušci, kteří si přečetli Madonnin vzkaz na Instagramu, začali okamžitě shánět taxíky a u ulicích Paříže způsobili malý poplach. Desítky z nich ale na místo dorazily až po neplánovaném pietním vystoupení.

Bylo nás tam odhadem dvacet a mělo to obrovské kouzlo. Pro mě je to splněný sen,“ svěřil se Blesku dojatý český fanoušek.

„Dnešek byl magický, děkuji, Paříži,“ komentovala pak noční akci sama zpěvačka.

Video  Madonna zpívá Imagine od Johna Lennona.  - Jules Mahe
Video se připravuje ...

Video  Madonna zpívá Imagine od Johna Lennona.  - Libor Kříž
Video se připravuje ...

Teroristické útoky v Paříži obrazem:

ochcallis ( 18. prosince 2015 08:57 )

Ta stará 3,14ča by byla schopná vítat uprchlíky

vi3ol ( 12. prosince 2015 10:15 )

..tak..mají tam liliputina, a vydají befel??!..

renoli ( 10. prosince 2015 15:36 )

zazpívala na místě, kde zabíjeli teroristé. ... a jako co ? Vrátila čas ? Nebo ty oběti po jejím zpěvu vstaly z mrtvých ? Zas jedno líbivé, ale úplně marné gesto

Zobrazit celou diskusi