„Na světě není silnější lásky než láska matky k synovi,“ propukla v pláč Madonna během vystoupení v Aucklandu na Novém Zélandu. Pak se stadionem rozezněla píseň La Vie en Rose, kterou věnovala svému patnáctiletému synovi Roccovi.

Popová královna, která právě putuje světem se svým turné Rebel Heart, bojuje o syna se svým exmanželem Guyem Richiem.

Válka o péči začala v prosinci minulého roku. Tehdy se Rocco rozhodl opustit svou matku, která ho vláčela po světě, a odletět za svým otcem do Londýna, z kterého se odmítal vrátit zpět. Nevyslyšel žadonění své matky, a dokonce ani soudu, který chlapci nařídil, aby se vrátil za matkou na Vánoce.  

Teď už zpěvačka ví, že boj prohrála. „Pravdou je, že Madonna akceptuje, že Rocco se už nevrátí domů a že jeho domov je nyní u jeho otce. Rocco chce být se svým otcem, ale ona se nechce vzdát toho, být jeho matkou,“ řekl DailyMailu člověk z blízkého Madonnina okolí.

Ve prospěch matky nerozhodl ani soud, který se konal ve středu v Londýně. Madonna doufala, že soud vyhraje, ale opak je pravdou. Soudkyně Deborah Kaplan rozhodla, že Rocco zůstane do 1. června tam, kde on sám chce, tedy u otce, a rodiče se na další společné výchově mají dohodnout mimosoudně.

Popovou divu také pokárala, aby celou záležitost řešila soukromě a ne veřejně. Narážela přitom na Madonniny emocionální příspěvky na Instagramu, kterými útočí na syna. „Upřímně, obě strany se rozhodly žít své životy velmi veřejným způsobem a možná publicitu vítají, ale to dítě nikoli,“ nabádala rozhádané rodiče patnáctiletého chlapce.

 

Jenže kárání soudkyni bylo málo platné a Madonna své osobní problémy troubí do světa dál. Naposledy při onom vystoupení v Aucklandu, kdy se kvůli prohrané válce s exmanželem o milovaného synka zhroutila před zraky svých fanoušků.

Fotogalerie
8 fotografií