Herec, který hraje v seriálu Búrlivé víno, chtěl svého nebohého bratra pohřbít během pár dní po smrti. Bohužel Jurajovo tělo stále zůstává v maďarské nemocnici. Je to totiž komplikovanější, než by se mohlo zdát.

„Ďurko je tam, ještě neproběhla pitva,“ uvedl Černý. Toho čeká ještě mnoho práce, než se mu podaří svého sourozence z Maďarska převézt na Slovensko. „Původně jsem to chtěl udělat 7. března, ale bohužel, nedopadlo to dle mých představ,“ řekl Novému Času Černý. „Bohužel to vypadá tak, že zatím ještě neproběhly formality s Maďary, takže nejpravděpodobnější termín je 14. března, ale není potvrzený na sto procent,“ svěřil herec. „V krematoriu je rezervace na 15. hodinu, ale jestli se to dotáhne do konce, to netuším. Nevím, jestli se to stihne,“ dodal.

Zakladatel hudební skupiny Tublatanka Juraj Černý podlehl chronickým problémům s tlustým střevem, které mu komplikovaly život, v maďarské nemocnici minulý týden ve čtvrtek. Jako mladý rocker si uměl pořádně užívat života a nevyhnul se alkoholu ani dalším drogám.

Fotogalerie
6 fotografií