I v 36. týdnu těhotenství přitom fitness guru pořád aktivně trénuje a cvičí. Novinky o svém stavu pravidelně zveřejňuje na sociálních médiích, kde má už téměř 200 000 příznivců. Tvrdí, že se v jídle a příjmu kalorií nijak neomezuje. „Měnit lidem jejich těla je mé povolání. Vím přesně, co po porodu dělat, abych se zase dostala do formy,“ řekla.

Aby ukázala, že u každé ženy těhotenství probíhá jinak a že není jeden správný a zdravý způsob, jak „být těhotná“, zveřejnila dříve také srovnávací fotku se svou kamarádkou Nat, která je těhotná jen o čtyři týdny déle. Bříška obou žen se dost radikálně liší, podle Chontel je to ale normální.

„Nevěřím nesmyslům, že vysportovaná žena bude rodit rychle nebo že moje dítě bude maličké, protože jsem dlouho neměla moc velké bříško. Zatím si obě těhotenství užíváme a máme spoustu energie,“ napsala k fotce.

Nepřímo také reagovala na ty, kteří se těšili, až modelka „bude tlustá“ a z jejího fitness podnikání se kvůli mateřství „stane fiasko“. Prohlásila, že nemá vůbec žádný problém se striemi, širšími boky, delším volnem nebo s tím, že prožije něco docela nového.

Není všechno to sportování (včetně vysoce zátěžových intervalových tréninků a lekcí kickboxu) pro dítě spíš nebezpečné? Prý ne! „Můj lékař mi můj aktivní život nijak nezakazuje a dávám si pečlivý pozor na svá záda.“ Modelka říká, že chce ženám ukázat, že aktivní životní styl a těhotenství mohou jít dohromady.

Fotogalerie
6 fotografií