Josephine se narodila 14. dubna 1993 v Kodani. A měla de facto dvě mámy a dva táty! Jejími rodiči jsou totiž homosexuálové. A jak se to celé semlelo? Její máma si dala inzerát, že ač lesba vždy toužila stát se matkou. A hledá podobně zaměřeného muže, který by chtěl být tátou.

Přihlásilo se několik mužů a kupodivu hned s prvním, se kterým se setkala, to klaplo. Oplodnění mužovým spermatem proběhlo umělou cestou. Zřejmě proto, že oba měli své partnery a tato cesta jim připadala nejčistší a nejschůdnější.

Narodila se holčička, ze které vyrostla překrásná mladá žena. Její vzhled ji přímo předurčoval k modelingové dráze. Tak se i stalo. Dnes patří k velmi úspěšným modelkám a dělá kampaně a přehlídky pro takové firmy jako Gucci, Max Mara, Michael Kors, Bulgari či DKNY.

Josephine se svým původem vůbec netají, naopak. Proto ji ani nenaštvaly nenávistné ohlasy na sociálních sítích. „Vím, že jsem byla počata uměle, ale nejsem žádný vědecký experiment, ani nějaké umělé monstrum. Jsem obyčejná lidská bytost jako kdokoliv z vás!“ říká dánská kráska.

Fotogalerie
9 fotografií