Vše to začalo falešným Jimem Carreym na sobotních Českých lvech a v pondělí celá habaďůra pokračovala odchodem údajné Katy Perry ze slavného pražského hotelu. Jak příznačné, ve večerních hodinách v hlavním městě Česka totiž americká zpěvačka vystupuje.

Tady ale spousta věcí vůbec nesedí! Našemu všímavému oku však neuniklo, že údajnou Katy Perry doprovázeli v Praze stejní bodyguardi jako údajného Jima Carreyho! Že by náhoda? Možné je všechno, ale tohle zavání.

Nicméně fanoušci zpěvačky i náhodní kolemjdoucí se za domnělou zpěvačkou otáčeli jako smyslů zbavení, vytahovali mobily a fotili ji s nimi ostošest. Žena měla na sobě barevný kožich, obličej si skrývala pod kloboukem a boty měla ozdobené kamínky. Přesně styl Katy Perry.

Jenže tato slečna je na Katy Perry až příliš malá a vyzáblá! Katy Perry má svůdné plné tvary, které jí dvojnice může jen závidět. Anebo si, drazí čtenáři, myslíte, že jde skutečně o známou zpěvačku? Napište nám svůj názor do diskuze!

Za falešným Jimem Carreym stojí podle všeho vykutálený moderátor Kazma alias Kamil Bartoška (29). Ten dvojníkovi Harimu Zinhasovičovi, který vypadal jako Carrey leda tak přes druhé okno, za jeho výstup údajně nezaplatil. „Dělala na tom s náma agentura AtSwim,“ řekl dvojník Carreyho.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Doživotí za vraždy ve nemocnici? A trapná lež na Českých Lvech! redakce Blesk TV

Fotogalerie
14 fotografií