Díky zahraničním webům, které se baví nad kauzou falešného Carreyho a napálených pořadatelů Českých lvů, neunikl nepovedený a trapný žert z „dílny“ ne příliš slavného a v poslední době úspěšného moderátora Kamila Bartoška alias Kazmy ani skutečnému Jimu Carreymu.

Koukejte, jsem zajímavější než Oscaři, zatímco se válím na gauči a cpu se chipsy,“ reagoval skutečný Jim Carrey na svém profilu sociální sítě.

Jim Carrey zareagoval na svou českou verzi v podání Hariho Zinhasovic.
Autor: Twitter

Kazma na České lvy vyslal mladíka jménem Hari Zinhasovic, který se před českým národem vydával za Jima Carreyho. Britská média o falešném Carreym na Českých lvech informovala s podtitulkem Blbý a blbejší: Česká verze Oscarů se stala terčem podvodu.

Přitom Jan Svěrák, Lucie Výborná i šéfka České filmové a televizní asociace Tereza Rychnovská celou neděli svorně tvrdili, že Jim Carrey byl na Lvech skutečný. „Ten idiot Svěrák se se mnou dokonce chtěl fotit,“ nechal se v pondělí slyšet jeho dvojník Hari Zinhasovic.

O několik hodin později potom všichni uvedli, že se nechali napálit podvodníčky z okolí Kazmy. „Nepoznala jsem ho, protože jsem si myslela, že je špatně přešitý,“ přišla později s dalším vysvětlením Rychnovská, která ho srovnávala s podivnou plastikou Renée Zellweger, jež svým novým zjevem šokovala před několika měsíci. Až se i tohle donese na gauč skutečnému Carreymu, ten se už smíchy potrhá...

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Doživotí za vraždy ve nemocnici? A trapná lež na Českých lvech! redakce Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií