Podle všeho manžel zpěvačky Mariah Carey Nick Cannon (34) se konečně chytil za nos, zjistil, že mu pšenka už nepokvete a zahájil proti někdejší popové princezně kroky k rozvodu. Rapper v těchto dnech potvrdil, že papíry k jejich ukončení manželství podal 12. prosince a už jen čeká, kdy úředníci tzv. vše odklepnou. 

Nick se však musel ihned pěkně chytit za hlavu, protože kvůli podání rozvodových papírů před Vánoci, nebude mít ani desetník ze zpěvaččina koncertování v Las Vegas, při kterém si "vyzpívá" několik desítek miliónů dolarů. I tak se manželé budou tahat o společný majetek, který se odhaduje na 7, 5 miliardy korun.

Manželé Carey a Cannon byli spolu šťastni téměř 8 let. Po velmi krátké známosti, která údajně trvala jen šest týdnů, si své ANO řekli 30. dubna 2008. Společně vychovávají tříletá dvojčata Monroe a Morrocan. Po delších spekulacích pár v dubnu 2014 oznámil, že se rozchází. Od té doby se táhnou tahanice o děti a majetek. Avšak Nick si zřejmě už moc nezoufá, protože za Mariah má již náhradu a žije údajně s jinou ženou.  

Fotogalerie
8 fotografií