Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejdražší hollywoodské Vánoce aneb když hvězdy utrácejí ve velkém!

/
  • Nejdražší hollywoodské Vánoce aneb když hvězdy utrácejí ve velkém!
    16. prosince 2014 ● 05:00

    Pod vánoční stromeček patří neodmyslitelně hromada dárečků. Jenže on není dárek jako dárek. Některé celebrity se předhánějí v tom, čím by ještě více potěšily své lásky, děti nebo samy sebe. A rozhodně v jejich případě na sobě nebo jiných nešetří.  

  • 1.

    David a Victoria Beckham

    Victoria Beckham získala cenu za Nejlepší značku roku.
    Autor: profimedia.cz

    David (39) svou ženu miluje natolik, že každé Vánoce rozbije pěkně naducané prasátko a koupí Victorii (40) přepychové dárky. Přes kapsu se však nejvíce praštil v roce 2005, kdy pod stromeček své manželce zabalil diamanty posázenou kabelku za 2 miliony korun, po které následovalo nové autíčko Rolls-Royce Phantom za 10 milionů a vše poté završil náhrdelníkem z diamantů a rubínů, který ho přišel na 48 milionů korun.

  • 2.

    Angelina Jolie a Brad Pitt

    Jolie má středoškolské vzdělání.
    Autor: archiv Blesku

    Hollywoodské hvězdy opravdu neví co s penězi, a proto je už pro ně absolutně fádní kupovat klasické dárky jako domy, auta, náhrdelníky. Herečka Angelina Jolie (39) je jednou z nich, a proto se rozhodla koupit Bradovi (50) rovnou vodopád. Na oplátku Brad jí u toho vodopádu postavil luxusní venkovské sídlo za několik stovek milionů korun.

  • 3.

    Tom Cruise a Katie Holmes

    Tom Cruise a Katie Holmes.
    Autor: Profimedia, Reuters

    Pro svou holčičku Suri (8) udělá herec Tom Cruise (45) všechno, a proto není divu, že za ni utrácí každé Vánoce desítky milionů korun. Normální děti si přejí třeba stavebnici, vláček nebo panenku. Dcera známého herce a jeho bývalé manželky, herečky Katie Holmes (35), má však zcela jiné požadavky. Když jí bylo pět let, na jejím seznamu dárků se objevil například poník, diamantové náušnice a značkové šaty, ve kterých bude vypadat jako víla nebo princezna. Celý tento dlouhý dopis Santovi přišel Toma Cruise na 3 miliony korun.

  • 4.

    Ben Affleck a Jennifer Garner

    Oscarový Ben Affleck s manželkou Jennifer Garner
    Autor: ČTK

    Známý herec Ben Affleck (42) přesně ví, jak udělat svou dívku šťastnou. Pro svou manželku, herečku Jennifer Garner (42), do malé, zlaté krabičky zabalil prsten s ohromným diamantem. Jenže zde je také dobré dodat, že Ben je trošku vtipálek a nebojí se rozdávat i zcela šokující dárky. Údajně totiž jednou dal zpěvačce Jennifer Lopez (45) záchodovou mísu, která byla celá „potažena“ drahokamy za několik milionů korun. 

  • 5.

    Jude Law

    Sienna a Jude Law se rozešli kvůli jeho věčným nevěrám
    Autor: Profimedia.cz

    Krasavec Jude Law (41) je romantik tělem i duší. Své bývalé partnerce Sienně Miller věnoval zrenovovaný klavír, který jí postavil do zrekonstruovaného křídla jeho sídla v Londýně. A tím samozřejmě neskončil. Do klavíru ukryl diamantovo-safírový prstýnek v hodnotě 4 milionů korun. Prostě takové prosté Vánoce...

  • 6.

    Beyoncé a Jay-Z

    Zpěvačka Beyoncé (30) a rapper Jay-Z (42)
    Autor: profimedia.cz, Reuters

    Sexy zpěvačka také neví, jak by potěšila svého manžílka. V roce 2010 mu na jeho narozeniny, které slaví v prosinci, a zároveň i Vánoce koupila auto značky Bugatti. Hodnotný dar tehdy přišel Beyoncé (33) na více než 40 milionů korun. Jay-Z (45) ji za to odměnil sice méně hodnotnými dárky, jakými byly náhrdelník, náušnice a prsten, ale i tak nechal u klenotníka něco málo přes 7 mega.

  • 7.

    Mariah Carey

    Mariah má dvojčata se svým o jedenáct let mladším manželem Nickem Cannonem
    Autor: Profimedia.cz

    Když už se mluví o autech, podobný dáreček dostala i zpěvačka Mariah Carey (44). Její manžel Nick Cannon (34) jí věnoval před pár lety na Vánoce Rolls-Royce Phantom za nějakých 10 mega. Samozřejmě že myslel i detail, jakým je SPZ, kde nechal zhotovit název „mamčaMC“. Holt jezdit po nákupech se musí ve velkém stylu.

  • 8.

    Paris Hilton

    Paris a Nicky Hilton
    Autor: Profimedia.cz

    Nejlepší dárky jsou takové, které si nadělíte sám. Tak tohoto hesla se striktně drží dědička hotelového impéria Paris Hilton (33), která na sobě rozhodně nešetří. Jedny Vánoce totiž Paris promarnila skoro 10 milionů korun za nové růžové Bentley, ve kterém si nechala ještě ozdobit přístrojovou desku diamanty. Palubka ji vyšla skoro na tolik jako auto samotné. Jenže jedno auto je málo, takže si k němu ještě přidala California Spyder Ferrari za dalších 10 mega.

  • 9.

    Tori Spelling

    Tori skryla svou dceru za sluneční brýle
    Autor: profimedia.cz

    Co dělat, když chcete mít bílé Vánoce v Los Angeles? Pokud jste otec od Tori Spelling (41), producent Aaron Spelling (83), prostě si koupíte stroj na tunu falešného sněhu. Takový přístroj ho před lety přišel na 40 mega. Ale láska a radost v očích malé Tori mu tuto investici oplatila. A protože to byla jedna z nejhezčích vzpomínek z hereččina dětství, podobnou věc udělala i ona sama pro své děti v roce 2009.  

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

vendulka1234: a díky komu ty pitomci utrácí, díky lidem co jim dali slávu a peníze, jinak by neměli ani na chleba a takovej Brad Pitt by mohl dělat akorát tak nákého gigola, protože na nic jinýho by se nehodil...nechápu jak za ty filmy můžou inkasovat takové nehorázné sumy a pak se ještě chlubit za jaké kraviny to utrácí měli by se stydět...nebejt lidí nejsou nic.

(16. 12. 2014 12:32)

lunatic: Páni ! To budou u nebankovních společností splácet ještě jejich prapravnuci ...anebo-exekuce !

(16. 12. 2014 08:18)

asijo: Ty naše "hvězdy" by si zasloužili měsíční pobyt v prasečáku a koupele v močůvce,aby tolik nesmrděli.

(16. 12. 2014 05:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy