Krasavec Brad Pitt (50) šokoval všechny své fanoušky, když prohlásil, že ze svátků má dokonce trauma. „Vůbec se mi nelíbí ty tajnosti kolem Santy. Když jsem se jako dítě dozvěděl, že Santa neexistuje, cítil jsem se podvedený,“ stěžoval si. Pro šest dětí, které vychovává s partnerkou Angelinou Jolie (38), tak musí být Vánoce dost smutné...

Slavný Ozzy Osbourne (65) oni tvrdil, že svátky nemůže vystát od chvíle, kdy nepije. . Tečka. Když jsem ještě chlastal, myslel jsem si, že jsou skvělé. Byla to super výmluva, jak se opít. Teď je nesnáším,“ přiznal. Ale neotočí letos, když už prý zase žije jako král všech zhýralců?

Ani francouzský herec Gerard Depardieu (64) nevěří v jedinečné kouzlo Vánoc.
„Nesnáším Vánoce. Tento svátek ignoruji, v rodinách je kvůli němu jen stres. Všichni na sebe křičí a hádají se,“ prozradil jednou.

Mohlo by se sice zdát, že v nesnášení Vánoc převažují muži, ale i Lady Gaga (27) na ně má averzi. Prohlašuje, že Vánoce nesnáší, ráda se ale převleče za stromeček.

Dalšími světovými star, které zrovna nemusí tento svátek, je zpěvačka Annie Lennox (58), zpěvák Noel Gallagher (46), herec Colin Firth (53), návrhář Karl Lagerfeld (80), zpěvák Bob Geldof (62) nebo Sting (62).