Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děti slavných jako módní ikony: Oblékají se jako pravé hvězdy!

/
  • Dětské módní ikony, oblékají se lépe než hvězdy!
    5. prosince 2014 ● 14:23

    Když před několika lety objevila dcera Toma Cruise a Katie Holmes vymóděná lépe než kdejaká celebrita, každý si ťukal na čelo. Teď jí na paty šlapou další ratolesti slavných – a že je to opravdu podívaná...

  • 1.

    North West, dcera Kim Kardashian

    North West
    Autor: Profimedia.cz

    Největším módním „guru“ se v posledních měsících stává dcera Kim Kardashian (34) North West, která se obléká jako pravá modelka. A není divu, už jako 13měsíční miminko totiž debutovala při svém prvním focení. Nedávno na sebe upoutala pozornost všudy přítomných paparazzi, když se objevila v černém kožíšku, který však z dálky vypadal jako oživlá vrána. Vše navíc doladila černými legínami a stylovou obuví s motivy kočiček.

  • 2.

    Sunday Rose Kidman Urban, dcera Nicole Kidman

    Sunday Rose
    Autor: Profimedia.cz
    Dcera Nicole Kidman (47) Sunday Rose (6) se také ráda ukazuje v kožíšku, který musí být té nejvyšší kvality. A protože v jednoduchosti je krása, malá Sunday Rose pod svůj svrchník oblékla pouze černé legíny a bílé tričko. Nicméně detail ve vlasech, což byla růžová mašle, potvrzuje, že se v módě opravdu vyzná.

  • 3.

    Dvojčata Marion Loretta Elwell a Tabitha Hodge, dcery Sarah Jessicy Parker

     
    Dvojčata Marion Loretta Elwell a Tabith Hodge
    Autor: Profimedia.cz

    Módní ikona a hlavní představitelka čtveřice Newyorčanek ze Sexu ve městě Sarah Jessica Parker (49) také ví, jak správně své ratolesti vymódit, aby nepoškodily její dobré jméno. Jediné, co si Sarah nechává stále pro sebe a na svých pětiletých dvojčatech Marion Lorettě Elwell a Tabitha Hodge tak trošku šetří, jsou její pověstné kloboučky, které prozatím dětem na hlavy nedává...

  • 4.

    Harper Seven Beckham, dcera Victorie a Davida Beckham

     
    Harper Seven Beckham
    Autor: Profimedia.cz

    Stylově musejí samozřejmě vypadat i děti Victorie (40) a Davida (39) Beckhamových, hlavně dceruška Harper Seven (3) je maminčinou zálibou v módě hodně ovlivněná. Malá Harper už dnes ví, že na detailech opravdu záleží, a proto si nezapomněla ke svým bílým šatičkám a extravagantním botičkám á la náčelník indiánů nalakovat narůžovo své malé nehtíky.

  • 5.

    Sestry Honor Marie Warren a Haven Garner Warren, dcery Jessicy Alby

     
    Honor Marie Warren a Haven Garner Warren
    Autor: Profimedia.cz

    Dobrý vkus v sobě nezapřou ani dcery herečky Jessicy Alby (33) Honor Marie Warren a Haven Garner Warren. Ty se totiž na každou společenskou příležitost umějí obléct jako pravé dámy. Na všech fotografiích, které jejich máma posílá svým fandům prostřednictvím sociálních sítí, se děvčata ještě nikdy neukázala nevhodně oblečená. Vždy zazáří v krásných šatech nebo jiných stylových outfitech.

  • 6.

    Monroe Cannon, dcera Mariah Carey

     
    Monroe Cannon
    Autor: Profimedia.cz

    Do čela dobře oblékaných dětí patří i dcera Mariah Carey (44) Monroe Cannon (3), která na rozdíl od své slavné maminky vkus asi opravdu má. V New Yorku se tato malá princezna promenádovala v bílých šatech, které doplnila stylovými puntíkovanými legínami.

  • 7.

    Suri Cruise, dcera Katie Holmes a Toma Cruise

    Suri Cruise
    Autor: Profimedia.cz

    Dětská módní ikona a v podstatě průkopnice atraktivního dětského oblékání je Suri Cruise (8), slavná dcera ještě slavnějších rodičů Toma Cruise (52) a Katie Holmes (35). Několikrát tato malá princezna byla označena jako nejvlivnější a nejbohatší dítě showbyznysu. Její šatník údajně obsahuje oblečení za více než 1 a čtvrt miliardy korun. A to už je opravdu důvod pro to dobře vypadat...

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

martinaa035: Ty kožíšky bych taky svým dětem nekoupila. Některé věci jim kupuji na http://www.pepe-jeans-store.cz/, kde jsem si jistá kvalitou. Navíc teď v mají opravdu super dětskou kolekci, ale nebráním se koupit i "no name" věci, když jsou z kvalitního materiálu (ideálně z bavlny).

(07. 09. 2016 10:58)

vasco: Až na ty kožíšky(a ceny)jsou oblečeny jako všechny děti(holčičky) v jejich věku kolem (podle sezony-u nás,nikoliv v zimě),jiné nevidím-na jaře v létě.A taky mají okopané botičky,jako všechny-krom těch co je až do pěti nosí permanentně v náručí

(11. 12. 2014 11:29)

prefikana: sam/a jsi spratek

(05. 12. 2014 21:21)

prefikana: Co by s tema prachama celebrity delaly, kdyby neutracely? At si vydelaji navrhari a prodejci, ja jim to preju.

(05. 12. 2014 21:20)

prefikana: Oblecte si svoje decka v Cesku do ceho chcete, treba do vataku! Burani!  

(05. 12. 2014 21:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy