Když začne světoznámá r´n´b zpěvačka Beyoncé zpívat, otřásají se i základy ve zdech. Dokonalý hlas této exotické divy vytvoří husí kůži snad každému. Nejspíš právě proto byla pozvána, aby zazpívala americkou hymnu v přímém přenosu při příležitosti inaugurace prezidenta Spojených státu amerických Baracka Obamy. Její vystoupení bylo ale natolik perfektní a bezchybné, že se okamžitě začalo spekulovat o tom, zda Beyoncé nezpívala na playback.

Toto tvrzení potvrdila i mluvčí Mluvčí vojenské kapely Marine Corps Band (Americká námořní pěchota, pozn.red.) Kristen DuBois. „Hymnu jsme předehráli a byla to Beyoncé, kdo s nahrávkou na playback na poslední chvíli přišel,“ uvedla a vzápětí dodala, že tento fakt není ojedinělý. „Takové jsou požadavky, které jsme dostali. Veškerá hudba, která během ceremoniálu zazní je na playback pro případ, že by došlo k nějakému selhání,“ sdělila.

I přestože Beyoncé zklamala milióny fanoušků, nejspíš se rozhodla respektovat požadavky pořadatelů. Mluvčí popové zpěvačky Kelly Clarkson, která na inauguraci taktéž vystoupila, naopak uvedl, že Beyoncé zazpívala hymnu skutečně naživo.

Fotogalerie
6 fotografií